torstai 23. tammikuuta 2014

Pieniä puuhia

Tammikuun alkupuolella saatiin nauttia vielä lämpimästä ilmasta ja lumettomasta maasta, järvessäkään ei ollut vielä yhtään jäätä! Kuvia ennen lumen tuloa Niemen satamasta.Tein muutaman pitsipipon samalla mallilla, sininen on tehty Novitan Crystalista ja musta Isoveljestä ja Säteestä, molemmista yksi säie. Itselle tein saman pipon Lidilin paksusta valkoisesta langasta, malli löytyy uusimmasta Moda lehdestä. Siinä lankana oli ihan jotain muuta, mutta hyvin onnistu kaikista noista kun katsoo vaan että silmukkamäärä täsmää.Ympyrätyynyn idea löytyy Surrrur tee oma Marimekkosi kirjasta - tuommonen on mukava pään alla, vielä kun sais tehtyä näitä ison kasan niin aina parempi.


Tässä hämärässä ja huonossa kuvassa näkyy siksak villatakki kokonaisuudessaan, keväällä vihdoin saan tuon ulkokäyttöön!

Joulukuun alussa alkanut flunssa taitaa olla vihdoinkin selätetty! Viikon verran olo on ollut jo ihan siedettävä, jäljellä on nenän tukkosuus ja yskä - ne varmaan lähtee sit keväällä!

13 kommenttia:

 1. Todella upea villatakki!

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja ja todella upea villatakki! Nyt varmaan pääsee jo Niemessäkin kävelemään jäälle.

  VastaaPoista
 3. On kaunis villatakki :)

  VastaaPoista
 4. Oispa kiva kävellä välillä jossain muussa ulkona, kun aina siinä perustakissa. Kun liikuu autolla, niin keveemmällä varmaan villatakkikin riittäis. Hyvältä näyttää.
  Tyyny on kiva.

  VastaaPoista
 5. Minä en ole ollenkaan ainakaan bleiseri enkä kovin virallis-takki ihminen joten villatakit ovat aina suosiossa, kiitti!

  VastaaPoista
 6. Vau, ihanaa nähdä tuo valmis siksak-villatakki! Todella kaunis, oliko sinulla siihen joku ohje vai keksitkö omasta päästä? Ihana, ja ihanat värit!
  Saaripalstalla on sinulle haaste, melkein unohdin sanoa kun häkellyin tuosta ihanasta takista :-)

  VastaaPoista
 7. Tuo villatakin malli löytyy jostain Novitan lehdestä luultavammin 2012 viimeisestä tai 2013 alkuvuoden lehdestä. Nyt taas en sitä löytänyt, kulkeutunut johonkin lehtikasaan. Kiitos paljon haasteesta yritän vastata siihen piakkoin :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja projekteja ja ihanan sinisiä kuvia. :)

  Blogissani on sinulle haaste!

  Mukavaa kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Ja kiitos paljon haasteesta, yritän vastata siihen piakkoin :)

  VastaaPoista
 10. Ihana villatakki! :-) ja hienot kuvat satamasta

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...