sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Heippati huhtikuuta

Viimeaikaisia toimintoja..

virkkausta... Tablettien ohje löytyi Avotakan sivuilta, lankana käytin Tennesseetä, yksi kerä per tabletti. Nuo on käyneet jo pesussakin ja hyvin pitivät kuosinsa.


näperrystä... Meikkipussi tuli tarpeeseen, joka aamu etsiskelin veskistä näitä perustarvikkeita :)


neulomista... Pontso-ohjetta lunttasin Novitan sivuilta, ihan samanlaista ei tule mutta melkein. Kuvassa näkyy 1/4 lankana nalle luontopolku väri kaarna.


ulkoilua... kuvat parin päivän takaa etelä-savosta..
Sokerina pohjalla Hupin kaksi vuotis kuva, ONNEA pikku Hupuliini! Meil on pajunkissat olleet jo pari viikkoa pöydällä ja pupukin pääsi kylkeen retkottamaan.Blogi vetää nyt henkeä, aika kuluu paljolti muuhun ja päivitysten väli vain pitenee.  Palailen taas kun siltä tuntuu, ehkäpä piankin kuka tietää? Muutama mukava haastekin on tullut mutta niihin vastaaminen on vain jäänyt, suurkiitos haastajille, skippaan kuitenkin nyt molemmat.

Tosi hyvää kevättä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Paljon olet saanut aikaiseksi! Antaako Hupi pajunkissojen olla rauhassa? Meillä ei onnistu moinen...nyt on kissa hoidossa pari viikkoa ja mietin just et täytyy käyttää tilaisuus hyväksi ja hakea oksia maljakkoon.. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita töitä olet tehnytkin. Söpösti sankari siinä poseeraa. Mukavaa kevättä sulle :)

  VastaaPoista
 3. Tabletit ovat hienot! Niin ja myöhästyneet onnittelut päivänsankarille :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tämä sinun blogisi ja tuo ihanan värinen pussukka!! Perustin juuri itsellenikin "käsityöblogin", olisi mukavaa jos vilkaisisit jos vaikka tykkäisit siitä yhtä paljon kun mä sun! :-) http://silmukoitua.blogspot.fi/

  ~Ja mukavaa viikonjatkoa♥

  VastaaPoista
 5. Olethan ollut ahkera. Pussukka on hieno ja tabletit upeat.

  VastaaPoista
 6. Kivat nuo tabletit. Miksiköhän mulle ei ole tullut mieleeni, että ne voisi itsekin tehdä... Sama pä kesät talvet. Nyt vain metsästämään ohjetta ja lankaa.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...