sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulun koristeita

Tänä vuonna en ole montaakaan joulukoristetta valmistanut. Idea näihin kuusiin tuli jostain joulukirjasta, ruukkuihin laitoin vanua ja muutamia lasipalloja - kuusiin ompelin tähtipaljetteja. 


Rakentelin niistä pihapiirin possulle ja lumiukolle.

Enää vain muutamia öitä jouluun, sää ei kuitenkaan ole jouluinen eikä talvinen.. Itse en niin lumesta välitä, pakkasesta puhumattakaan - lunta jos olisi hiihtämään voisi kyllä mennä, uskon kyllä että sitä vielä tänä talvena tulee, odotellaan vain milloin.
 
Tuorein säähavainto: 21.12.2013 23:50 Suomen aikaa
Lämpötila 4,7 °CKosteus 99 %
Kastepiste 4,5 °CLounaistuulta 3 m/s
Puuska 6 m/sPaine 999,1 hPa
Lumensyvyys 0 cmMelkein pilvistä (7/8)
Näkyvyys 9 km

5 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus! Tuo talo on ihana valoineen ja kyllä talo tarvitsee kuusia ympärilleen. Kiva idea laittaa ne ruukkuihin. Possu onkin aika pitkä ja hoikka, ei lainkaan semmoinen pullea joulukinkku ; )

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo kukkaruukku!

  Täällä olisi jo lunta, mutta taas vaihteeksi lämpötila nollan lämpimämmällä puolella. Tekee taas liukkaaksi kävelyreitit jahiihtoladut.

  Rauhaisaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Koristeita ja valoja pitää laittaa joulun aikaan. Kävimme Raumalla eilen ja katselin Isäni ja Äitini kerrostalon ikkunasta muita ikkunoita joiden asukit olivat pimahtaneet sillä valoja ei ollut ollenkaan ikkunoissa. Mietin, että oliko todella noissa asunnoissa vinksahtaneita uuwatteja? Ikkunat eivät nimittäin näytä miltään ilman valosarjoja näin pimeänä aikana ja jotain viihdykettä ihmisillä pitää olla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Joulun aika on ollut kiireinen - töissä kaikki päivät ja vasta nyt uutenavuotena on saanut hieman levättyä. Blogeja olen käynyt lukemassa mutta kommentointi on jäänyt.. näillä mennään nyt :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...