keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Possuja, kuusi ja..

Jo viime jouluna ihastuin ihanaan vanhan ajan huonekasviin, huonekuuseen. Viime vuonna kuusi jäi kauppaan joten kun näin tämän yksilön se hyppäsi heti ostoskoriin.


Pari viikkoa se on kestänyt hengissä ja näyttää ainakin vielä hyväkuntoiselta joten ehkä on toiveita sen viihtymisestä lämpimässä olohuoneessa.

Tänään innostuin askartelemaan siihen joulukoristeita. Postipaketin mukana olleesta ruskeasta pahvista, piparimuoteista ja juuttinarusta syntyi muutama possu ja kuusi.Yksinkertaista, nopeaa ja helppoa!


4 kommenttia:

 1. Huonekuusi on tosi nätti. Toivottavasti se viihtyy!
  Kiva uusi ulkoasu, tykkään kovasti tekstityypeistä, selkeitä, hyvännäköisiä ja helppo lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt pitää sen tasaisen kosteana, tuntuu vain ettei se ime yhtään vettä - epäilin jo että se on muovia :) Toivotaan että se näkee kesän niin pääsee parvekkeelle. Mukava kuulla että näyttää selkeältä, siihen pyrinkin. On vaan aika vaikeaa saada siitä sellainen ja lisäksi vielä pitäis miellyttää omaa silmääkin. Tästä pohjasta tykkään kyllä itsekin.

   Poista
 2. Ostin yhtenä vuonna huonetuijan, vai millä nimellä ne nyt kulkikaan. Se kuivi pikkuhiljaa, kun sisällä oli niin lämmin. Kyl se joulun yli kuitenkin kesti. :)
  Tuleeko kuusesta tuoksua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi! Tämä yksilö on vielä hengissä (ihme kyllä). Ei siitä mitään tuoksua tule tai sitten en haista jos se on vähäistä, on aika kiva flunssa päällä just nyt :(

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...