lauantai 18. lokakuuta 2014

Aina vaan oikein

No niin, nyt se hyppäsi pois puikoilta, tömps!


Novita lehdessä joskus ollut malli joka on ollut kesken jo jonkin aikaa. Tykkään vironvillan pitkistä lankaraporteista, ne vaihtuvat niin pikkuhiljaa ettei todellista vaihtumiskohtaa edes huomaa.


Kaula-aukon ja kädenteiden huolitteluun neuloin pyöröpuikoilla viisi kerrosta nurjaa neuletta. Rullautuvat kivasti itsekseen sisäpuolelle päin.


Takakappaleen puolella värit vaihtuvat erilailla. Kamera ei vanginnut ihan liivin oikeaa värisävyä, keskimmäinen lähikuva on aidoimman näköinen.

Pakkaset tulee vaikkei niitä odotakkaan..

6 kommenttia:

 1. Ihana! Totta, että hitaasti väriään vaihtava lanka on aivan ihanaa, kauneinta laatua. Ihana malli tuossa, muodoltaan ja kaula-aukoltaan muistuttaa kansallispuvun liiviä! Varsinkin kun on valkoinen paita alla. Hyvä idea tuo nurjareunus, kun se pyöristyy nätisti itsekseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Tykkäsin itsekin lopputuloksesta ja yhä vaan vironvillasta, siin on niin mukava tuntu.

  VastaaPoista
 3. Upea väritys! Malli kivan lyhyt niin passaa monenlaiselle puserolle, Juhlava valkoisen kanssa yhdessä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Muistaakeseni lyhensinkin novitassa ollutta mallia, kuvassa helma näyttää ihan vinolta, luonnos on kyllä ihan suora:)

  VastaaPoista
 5. Värit menee kyl tosi hienosti. Minustakin vironvillan käyttö on lähes maagista, kun ei tiiä mitä sieltä kerästä oikein tulee ja miten ne asettuu keskenään. Värinvaihtokohta on just sellanen, että ei näe, milloin se oikein vaihtuu. Hieno liivi.
  Eikös se oo just hienoa, et voi tehä millasia korviksia vaan. Jos innostuu, niin ettii aina uuenlaisia juttuja. Miä oon menny ihan kokeilun kautta noissa korvisjutuissa.

  VastaaPoista
 6. Kiitti! Käsitöö lehdessä oli virkattujen malli, ehkä yritän seuraavaks ihan ohjeen kanssa:)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...