sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Laiskaa virkkailua

Taas yksi tekele joka on jäänyt yhteen kasaan odottamaan aikaa parempaa. Miten noinkin yksinkertaisen mallin virkkaamiseen voi kulua aikaa ihan tolkuttomasti?


Mulla on mielessä jonkinlainen suunnitelma siitä miten tästä muokkaituisi sopivan kokoinen kappa - huussiin.

Tässä mennään...ketulla on olemassa vain takapää, pitäisi varmaan muutama rivi virkata että saisi edes yhden etujalankin parka :) Malli on Virkkaa kesä kotiin / Maire Uotila kirjasta. Joskus olen kertonutkin että tykkään näistä yksinkertaisista malleista, näitä on kiva tehdä, helppoa muttei nopeaa, ainakaan mulle.

Keskiviikkoiloa!
 Hmmm? Yritin laittaa ylläolevan postauksen automaattisesti julkaistavaksi aamuksi klo 6:00. Ei kyllä onnistunut-  lopulta sain sen klikattua julkaistuksi joskus klo 16.  Tein jotain selvästi väärin en vaan tiedä mitä?? Ihan oikeasti en istu koneella aamulla kuudelta - olin silloin menossa jo töihin :)

6 kommenttia:

 1. Onnea mussukalle, joka eilen juhli :)

  VastaaPoista
 2. ♥ tuosta tulee niin ihana!

  VastaaPoista
 3. Nätti kappa tulossa:)

  VastaaPoista
 4. Minulla on verhokapan kanssa sama ongelma. Sitten jos otan sen käsiini, niin päätän sinnikkäästi, että teen esim. 10 kerrosta päivässä ja 10 päivän kuluttua se on jo 100 jne. Tosin viikon päästä voin todeta, etten tehny ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tuo kuulostaa niin tutulta! Mäkin teen noita päätöksiä ja sitten huomaan että turhaa, ei valmistu ei :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...