sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Aina oikein

Virolaista villalankaahan pitää ostaa aina kun käy Tallinnassa. Tämän langan värisävyt puhuttelivat niin paljon että se oli pakko ottaa mukaan. Sopivan yksinkertaisen mallin löysin Novitan syksy 2013 lehdestä.


Tämäkin tekele on saanut olla rauhassa pari viikkoa. Tekisi niin mieli neuloa tätä mutta pari muuta ensin!

Tänään on ollut aivan ihana päivä, aurinkoinen ja lämmin. Tämä viikonloppu on mennyt kuitenkin töissä niinkuin moni muukin.

Vapaita odotellessa ja näistä työpäivistäkin nauttien - hyvää sunnuntai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Nättiä lankaa!
  Lieneekö sama malli, mitä itsekin katselin vähän sillä silmällä?

  Mukavia tulevia vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 2. Nättiä lankaa!
  Lieneekö sama malli, mitä itsekin katselin vähän sillä silmällä?

  Mukavia tulevia vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 3. Mullaki on Tallinnasta haalitut villalangat odottamassa projekteja. :) Aloitin just miehelle sukkia. Omiin sukkiin ostin vyyhdin ja nyt mä en uskalla aloittaa sitä kun pelkään et menee sotkuun... Kauniin värin olet valinnut!

  VastaaPoista
 4. Kauniit värijuoksut:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tuota liukuvärjättyä neuloessa oikein odottaa millaiselta uusi väri näyttää muiden jatkeena. Siksikin halusin tähän lankaan jonkun yksinkertaisen mallin - kun on nättiä jo sellaisenaan. Vyyhtien keriminen on mullekin arveluttavaa puuhaa. Aina epäilen että menee sotkuun. Joskus olen sotkenut ja sitten pujotellut lankoja, mahdoton soppa! Vironvilla vaihtaa niin kivasti väriä, minunkin mielestä :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...