Laitoin ekaa kertaa taikinaan kunnolla voita ja lisäksi rypsiöljyä. Sekaan vielä pari kananmunaa ja kalojen alle muutama ruokalusikallinen puuroriisiä nesteitä imemään. Nettiohjeiden mukaan pitäisi tulla pehmytkuorinen kukko ja totta, ei mene hampaat palasiksi tätä syödessä.
Nam, nam !
Löysin sattumalta kivan videon Youtubesta kalakukon teosta, hauska ! Tuolleen ei meidän kukkoa kyllä ole ikinä leikattu vaan nätisti siivuja :)
Slurps, nyt alkoi tekemään mieli kalakukkoa :P
VastaaPoistaNam kun on hyvän näköistä!
VastaaPoistaHerkullinen kalakukko.. nuuh, tuoksu tulee ihan tänne asti. Silmillä söin sen:)
VastaaPoistaJuu, hyvää oli ja rippeet on enää jäljellä. Ennen näitä tuli leivottua useastikin, nyt oli monen monta vuotta väliä. Seuraavaan kertaan ei mene kyllä yhtä kauan aikaa.
VastaaPoistaKalakukko vieköön, kun näyttää hyvältä!! :)
VastaaPoistaTuore kalakukkoa ja voita päälle, nami nam!
VastaaPoistaMeillä täällä Kainuussa kalakukko tehtään yleensä avonaiseksi ja äitini ohjeella itsekin niin olen joskus tehnyt.