keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Leivontakerho

Hei, hei Helenan leivonta nurkkauksesta :)  EI tästä ei ole tulossa leivontablogi mutta laitan nyt tämänkin ohjeen muistiin tänne. Siispä tässä tapani tehdä pikaista pizzaa..


P I K A    P I Z Z A

Paketti tortillakuoria (8 kpl) 
3 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 porkkanaa raastettuna
1 purkki ananasta paloina (pienentelin vielä paloja pienemmiksi)
4 tomaattia
Tomaattipyrettä 
pizzamaustetta
juustoraastetta


Raasta porkkanat ja sekoita joukkoon tonnikalat, lisää pienennetyt ananaspalat mehuineen.
Levitä tomaattipyre tortillakuorille, päälle pizzamaustetta.
Lisää yhteen sekoitetut täyteainekset
Päälle tomaattia ja juustoraastetta

Paista 220 asteessa n. 10 min tai kunnes näyttää kypsältä. 
Minä tungin nuo kahdelle pellille ja paistoin kiertoilmauunissa - kerralla valmista.


Porkkana ja ananasmehu antaa mukavaa kosteutta pizzalle, nam! 

Muutama viikko sitten ostettiin Kotipizzasta pizzaa pitkästä aikaa ja kyllä kotitekoinen päihittää sen monta kertaa! En ymmärrä miten ostopizzat on aivan tolkuttoman suolaisia, suola peittää kaiken maun alle ja loppuilta menee vettä juodessa. No, meillä on kyllä totuttu vähäsuolaiseen ruokaan, mutta silti.

Uusia aloituksia löytyy nurkista, pitäisköhän keskittyä vanhojen loppuunsaattamiseen?? 


 No, ehkäpä nämäkin kaikki joskus valmistuvat??? Eikä tuossa tokikaan kaikki aloitukset ole :)


Toi punainen raapimispoiju oli pitkään poissa käytöstä - vasta kun mies sahasi siihen toisen reiän, Hupi alkoi kiinnostua siitä. Hupille  tulee ensi kuussa vuosi täyteen!

Ens kerralla lupaan etten laita mitään leivonta ohjeita :D

8 kommenttia:

  1. Voi Hupia! Ens kerralla vois laittaa vaikka Hupi-postauksen...

    VastaaPoista
  2. Joo, viimestään sillon kun tulee 1-vuotis synttärit!

    VastaaPoista
  3. Pitääpä kokeilla ohjetta!
    Itse en ole oikein pizzan ystävä, mutta tuo ohje vaikuttaa herkulliselta vaihtoehdolta.

    Hupi on IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tykästynyt porkkanaraasteeseen pizzassa, voisi joskus kokeilla pelkkää porkkanaakin sienien ja ananaksen kanssa? Hupi kiittää :)

      Poista
  4. No nyt rupes teken mieli pizzaa...Itsekin teen joskus pikapizzaa siten, että laitan tuonne alle revityn ruisleivän. Vai onko se sitten enää pizzaa? Lämminleipä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mutta teki kuinka vaan niin kyllä ne aina ostopizzat voittaa!

      Poista
  5. Ei leivonnassa mitään vikaa ole! Voisin tota itekin kokeilla. En varsinaisesti oo pizzan ystävä, johtuen pyreestä ja pizzamausteesta, mut nehän voi jättää poiskin. Kotitekosesta tykkään just siks, kun voi ite säätää maut. Kotiväki nimittääkin pitsojani aneemispitsoiksi. :D
    Kisulin ilme on kyl hupaisa. :)
    Mitähän pyörylöistä syntyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mutta eikös pizzoista sanotakin et vähempi on enempi? :) Hupi on aina yhtä pöllähtäneen näköinen. Pyörylöihin yritän tuhota jämälankoja - noissa on vaan kaksi kerrosta niin yhden palan teossa ei kauaa mee eikä lankaa kulu. Lopputulos on hämärän peitossa.

      Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...