torstai 8. marraskuuta 2012

Marraskuun kuvia

Lumi taisi sittenkin palata jäädäkseen. Lämpötila on pysytellyt nollassa ja joka paikka on jäässä. Sain napattua kuvia pihlajanmarjoista ennen kuin tilhet ne vievät. Ainakin joinain vuosina niitä on ollut liikkeellä suuria parvia, yksi humaus vain ja marjoista ei ole mitään jäljellä.

Sama puu..
kolme eri..
kuvakulmaa.

Yksi pitkään keskeneräisenä ollut projekti sai virkatut taskut...

Muutama ommeltava juttu on kesken. Tuo yllä oleva ja yksi paitapuseron tapainen JOS nyt ottaisin ompelukoneen esille saisin ne aika äkkiä valmiiksi.

Rattoisaa iltaa!

6 kommenttia:

 1. TEillä onkin huimasti lunta! Täällä on vähän riitettä maassa, ei muuta.
  Tosi makeet taskut saa se prokkiksesi!
  Mukavaa viikonloppua"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta riittää hieman mut huomiseksi on luvassa lämpimämpää ja vettä. Voipi olla että ne lähtee.. Kesken on tekele vieläkin.

   Poista
 2. Ihanat taskut! Nuo pallot jotenkin ovat niin symppiksiä. En edes tiennyt, että noita voi myös virkata, olin luullut että ne kudotaan. Ehkä molempia? Täytyy opetella kummatkin tekniikat, muutama tuollainen ihana kuosi on oppimislistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmillä tyyleillä pallot onnistuu. Noin virkattuna niistä tuli aika muhkeitakin!

   Poista
 3. Kivat nypylätaskut tulee. Meillä ei ole lunta, mutta tänä aamuna ihana noin 5 asteen pakkanen... näitä aamuja lisää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kaunis aamu oli tänään täälläkin mut kauheen kova tuuli. Ulkona meinas tosiaan jäätyä kun tuolla rannassa oltiin.

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...