keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Puoli vuotta

Tadaa! Tänään meillä vietetään 1/2 vuotis synttäreitä..

 Söpöilen..

 Lepäilen...

 Tarkkailen..

Muikistelen...

 Onnea Hupi mussukka!

 Noin viikko sitten Hupi painoi 3,3 kg eli reilu kilo on kolmessa kuukaudessa tullut painoa lisää. Harjatessa karvaa lähtee nyt aika paljon, muuten sitä ei oikeastaan lähde vaan tuolit ja vaatteet ovat pysyneet karvattomina.

Nyt puolivuotiaana on tullut ajankohtaiseksi viedä Hupikin leikattavaksi. "Uroskissat on suositeltavaa kastroida, ellei urosta ole tarkoitus käyttää jalostukseen. Kissan kastraatio estää urosmaisen käytöksen, vähentää kissan aggressiivisuutta, ehkäisee virtsalla merkkaamisen ja estää urosta astumasta kiimassa olevaa naarasta. Kotona leikkaamaton uroskissa voi olla hankala seuralainen." Tuo lainaus oli eläinlääkäriin.fi sivulta. Vielä Hupi ei ole merkkaillut paikkoja, eikä ollut mitenkään agressiivinen mutta ihan muutamia mouruamisen ääniä on jo kuultu. Parasta varmasti alkaa katsella eläinlääkärin sivuja nyt.

Pehmoisia tassunheilautuksia kaikille!

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea söpölle, muikistelevalle ja tarkkaavaiselle mussukalle sekä hyvää eläinten pivää ja viikkoa teillekin! Onhan se hyvä hoitaa leikkaus hyvissä ajoin. Omat poikani Mustin ja Viljon leikkautin noin 7 kk iässä, vaikka mitään ongelmakäyttäytymistä ei siihen mennessä ollut tullutkaan. Ransu taas oli niin lapsellinen vielä lähes vuoden ikäisenä, että se taisi olla vasta 11 kk, eikä siihenkään mennessä ollut ollenkaan mourunnut tai käyttäytynyt levottomasti tai uhkaavasti Mustia kohtaan, mutta silloin oli jo korkea aika. Ei sitä kuitenkaan halua, että poika oppii pissailemaan sisälle, vaikka ilmeisesti näin ei välttämättä käy lainkaan, tai tule karanneeksi jonnekin viehkojen hajujen perään.

  VastaaPoista
 2. Onnea Hupi, olet kyllä aivan mainion näköinen pakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Hupille! Niin on muikean näköinen katti :D Mä eilen leikkautin mun reilu vuoden ikäisen tyttökissan. Oli kamalaa kuunneltavaa ne kiimat, kun toinen huhuilee itelleen miestä pitkin taloa. :( Poikakissoista en tiedä, mutta en usko, että niidenkään mouruaminen kivaa kuunneltavaa on :)

  VastaaPoista
 4. Stella lähettää onnittelukehräykset! Kannattaa leikkauttaa kolli ajoissa, lapsuudenkodissani Mirri pääsi liian vanhaksi - oli jo oppinut vaeltamaan pitkin kyliä, ja jatkoi sitä, vaikka oli leikattukin...

  VastaaPoista
 5. Onnea Hupille!Niin sitä ikää karttuu.-Terveisiä kissanristiäisistä,joita pojantyttäreni viettivät kissanpennullensa.Nimeksi tuli Ritari.Laulettiin kissamaisia lauluja ja syötiin täytekakkua.

  VastaaPoista
 6. Ompas söpöläinen misu <3

  VastaaPoista
 7. Meillä pitäisi myös viedä Armas leikattavaksi. Onneksi uroskissan leikkaus on vain pieni nipsaus eikä aiheuta pitempää sairastelua niin kuin tyttökissoilla. Leikkauksen jälkeen ei pitäisi pissankaan haista enää niin voimakkaalle, sekin hyvä puoli siinä on.
  Voi olla, että Hupin mielestä leikkaus on kuitenkin vähemmän haluttava synttärilahja =)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea Hupille; on se vaan niin suloinen:)

  VastaaPoista
 9. Voi miten suloinen.... Onnea paljon ja MAUUU sanoo meidän Panu ja Jellona :D

  VastaaPoista
 10. Hupi kiittää onnitteluista ja kehrää kaikille : hrrrr.... ihanaa eläintenviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Oi mitä kissanpäiviä! Onnea Hupi!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut Hupille !
  Hupin veli, se ruskeatabby, Uloff on myös leikkattu jo :)

  Ajatteles, Montin & Roosan poikueesta kaikki kuusi ovat homozygootteja :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos, nyt Hupikin on käynyt leikattavana, onneks se on nyt ohi. Arja oon käyny kurkkimassa sun blogia, aivan ihanan näköisiä pentuja!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...