tiistai 23. lokakuuta 2012

Lokakuu

on ollut hämärä kuukausi. Päivästä toiseen pilvet roikkuvat harmaina, vettä sataa monta päivää putkeen, kuukausia? sitten alkanut flunssa ei oikeastaan ole koskaan parantunutkaan... Väsyttää..

Mutta ainahan voi piristää itseään, tässä muutama hyväksi havaittu keino:


Osta steppilauta (ja käytä sitä)


Tunnelmoi kynttilöiden valossa (joulunpunaista, tottakai)


Istuta jotakin seurattavaa (linssilude taas kuvassa)


Väriä elämään, luonnonmukaisesti!


Tämä onkin itsestään selvää..

Joskus aikoinaan tuli käytyä pitkään steppitunneilla, nyt ostin kotiin steppilaudan, täältä löytyy myös kivoja ohjelmia jos ei muuten pääse tunnelmaan. Laitoin laudan ainakin väliaikaisesti pikkuhuoneen oven eteen, siinä tulee sitten tehtyä ohimennessä muutama liike ihan huomaamatta.

Logonan hiusvärit sisältävät pelkkiä luonnollisia raaka-aineita, väri tarttuu hiuksen pintaan, hoitaa hiuksia ja tekee ne paksumman tuntuiseksi. Itse olin vuoden verran kokonaan värjäämättä hiuksia, sitten värjäsin muutaman kerran kaupan kemiallisilla väreillä. Eka kerta tuntui ihan hyvältä samoin hiukset, toisen kerran jälkeen päänahassa tuntui kirvelyä ja värjäyksen jälkeen hiukset puolet ohuimmilta.. Aiemmin en ole saanut allergisia reaktioita hiusväreistä, ainoastaan kerran mahtavan kutinan hiuspohjaan joka kesti viikon verran. Hiuksia olen värjännyt teinistä lähtien, ensin hennalla ja sitten kaupan väreillä. Nyt taidan tehdä paluun luonnonmukaisempaan tapaan, ainakin tämä ensimmäinen kerta tuntui hyvältä, hiukset mainioilta eikä värjäystulos ollut mitenkään poikkeava vaikka hieman vaaleammalle pohjalle värjäsinkin. Ohjeessa kehoitetaan tekemään värjäys pienelle hiustupsulle ennen kuin laittaa värin koko päähän. Siis jos hiukset eivät ole luonnollisen väriset ilman aiempia värjäyksiä. Käyttämäni väri on voidemainen ja valmiina sekoituksena tuubissa, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. Lopputulos tuolla nougat brown värillä oli lämpimän kultainen-vaaleanruskea 40min vaikutusajalla. Ens kerralla uskallan sitten pitää ainetta kauemman aikaa hiuksissa.

Onko muilla kokemuksia luonnonmukaisista hiusväreistä, olisi kiva kuulla.

Käsitöitäkin on tehty, tosin aika laiskasti eikä sitten mitään valmista olekaan, uusia aloituksia kylläkin.

Lämpöistä lokakuuta ja tervetuloa uudet lukijat!

4 kommenttia:

 1. Hyviä hemmottelukeinoja:)

  VastaaPoista
 2. tuo hiusväri on ihna uusi juttu minulle...Missä noita on valikoimissa? Onko myös vaaleita sävyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain kampaamoissa on myytävänä, itse tilasin nuo nettikaupasta. Vaaleampiakin sävyjä löytyy ainakin jauhemaisista väreistä. Hiuksiahan näillä väreillä ei voi varsinaisesti vaalentaa.

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...