maanantai 16. heinäkuuta 2012

Mikroprässi

Viikonloppu mennä hurahti vauhdilla, eikä aikaa kasvien prässäämiseen löytynytkään..Vaikkakin se todella nopeasti käykin. Tänään sitten kokeilin muutamilla kasveilla ja nyt jo onnistui paremmin.Sain lopulta väsättyä tämän : kiinnitin apilat liimalakalla korttipohjaan, lisäsin pari koristetta ja vapaalla kädellä onnittelut. Edelliskerralla  tuli pidettyä kasveja liian kauan mikrossa, nämä apilat olivat puolella teholla noin 40s. Värit säilyivät hyvin, tuo pieni rusketus johtuu kasvin vanhuudesta.

Eilen sain ommeltuakin hieman, pipo ja tunika ovat puolivalmiudessa - tänään oli eka työpäivä loman jälkeen, toivotaan että saadaan jossain vaiheessa vielä nauttia kesästä!

Toimeliasta alkuviikkoa!

9 kommenttia:

 1. Mitä, siis onko mikroprässi sellainen joka toimii mikroaaltouunissa?! Näin jotenkin ymmärsin tekstistäsi. Kuvittelin aiemmin, että se on vain "pieni prässi" :-D Kaikkea sitä!
  Kortista tuli aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa ihmettelen, kuin Sailakin tuossa yllä?! Kortti on hieno, kyllä luonnonkukka on aina luonnonkukka :)

  VastaaPoista
 3. Mikroprässi näyttää toimivan hienosti :).

  Mukavia työpäiviä.

  VastaaPoista
 4. Haa, siis sellainenkin on kuin mikroprässi!!! :-)

  Ihana kortti.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti! Mikroprässi?

  http://hepsi20.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Niin, tuolla edellisessä postauksessahan tuosta prässistä jo kerroitkin!! :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno lopputulos tulikin prässistä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Näin kirjastossa uusimmassa Taika lehdessä olevan mikroprässistä kertovan jutun ja innostuin asiasta. Mulla on pienin malli 14 x 14 cm, saatavana oli myös isompi. Toimii tosiaan ihan mikroaaltouunissa :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...