keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Huivista pusero

Olisiko ollut Suuri Käsityölehden kesäkuun numerossa esitteillä kaava puseroon jossa oli käytetty etukappaleessa vanhaa huivia. Idea oli kiva ja pusero yksinkertainen joten katselinkin kirpputoreja sillä silmällä, löytyisikö sopivaa huivia tuohon tarkoitukseen. Takakappale oli tehty vanhasta miesten t-paidasta, molemmat löysin mutta t-paita ei puseroon sopinut (olisi pitänyt olla paljon isompi koko). Onneksi kaappeihin on kertynyt aika PALJON kankaita - tämäkin varmaan viime vuosituhannen puolelta!
Lopputulos:

Voisi kokeilla vielä kuosia joka alkaa keskeltä symmetrisesti, olisi enemmän huivimainen. Nyt huivin reunakuvio jäi vain alaosaan. Malli oli lehdessä lyhyempi, pidensin itselle lyhyen tunikan mittaiseksi.

Takaosa on kohokuvioista trikoota.

Iltapäivällä poikkesin paikallisessa Sinellissä, oli tarkoitus vain ihan vähän vilkaista ihme mikroprässiä.


Eka kokeilu ei ihan onnistunut... Miljoonakellon oksaa yritin prässätä, lehtiosasta tuli varsin hyvä mutta kukkaosa kuivui varmasti liikaa, ei irronnut kunnolla ja lopulta meni muruiksi. Palaan tuohon viikonloppuna kun on enemmän aikaa.

Lokoisaa loppuviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Vai mikroprässi! Kiinnostavaa :-)
  Puserosta tuli todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tuli sinunkin puserosta. Vähän harmittaa, kun tuli aikanaan heitettyä pois noita huiveja. Olis saanu monta erilaista puseroa niistä. Pitää kaivella varstoja, josko jokunen löytyisi ja voisi tehdä toisenkin puseron jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis pusero tuli. Ihanat väritkin:)

  VastaaPoista
 4. hauska... jotenki tuo on nyt menny multa ohi vaikka kyseistä lehteä tilaanki?! pitänee kokeilla joskus :D :D

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunika tuli! Minut tapaa toistaiseksi osoitteesta http://marjutj.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...