torstai 7. kesäkuuta 2012

Takaisin 70-luvulle

Kaapissa oli pyörinyt viininpunainen vakosametti jo aika kauan, siitä tuli lopulta takki. Tämä päällä tulee hieman seitkytlukulainen olo, tässä välissä mulla ei vakosamettitakkia ole ollutkaan. Minkäänlaista vuoria en viitsinyt laittaa, tuli vähän tälläinen kevyt kesämalli.


Leikkaussaumoihin laitoin aaltomaista koristeommelta.


Napit on ostettu joskus kirpputorilta. Laitoin etureunoihin ohuempaa aaltotikkausta. Kamera ei ihan saanut kiinni oikeasta väristä - se on enemmän viininpunainen ja napit enemmän mustat.


Parveke sai miljoonakello amppelin. Siinä on kolmea eriväristä kukkaa.


Tein hieman omia koristeita Lidilistä ostetusta juuttinauhasta, kun tuo muovipurkki ei ole oikein minun makuuni. Noita pitää tehdä vaan lisää..


Kukkaparka kaipaa näköjään jo heti hieman siistimistä!

Toivottelen kesäistä loppuviikkoa!


8 kommenttia:

 1. Kiva takki. Nätti väri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittänyt hieman monipuolistaa vaatteiden värimaailmaa, mun mieleisiä värejä on olleet aiemmin: sininen, vihreä, harmaa maanläheiset sävyt yleensäkin. Kait niihin sävyihin on niin hyvä maastoutua :)

   Poista
 2. Vakosamettitakkia minulla ei ole koskaan ollut, housut kylläkin - silloin 70-luvulla:) Takki on nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika vierähtää - ihan kun 70-lukukin olisi ollut ihan vasta äskettäin :)

   Poista
 3. Kaunis jakku! Mun on vaikea käsittää että joku osaa tehdä tuollaisia itse, kun itse osaan hädin tuskin ommella suoraa viivaa jos joku laittaa koneeseen langat. :)

  En olekaan aiemmin nähnyt tuollaista amppelia, jossa olisi eriväriset kukat. Tosi kaunis! Täytyypä koittaa bongata tuollainen itsekin, mua ahdistaa kun parvekkeelle mahtuu tasan yksi amppeli ja sitten pitää joka kesä valita vain yksi väri...:D Ja hyvä idea toi juuttinaru! Ne muoviset amppeliruukut on aina aika tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ommellut joskus työkseni niin se tuntuu helpolta. Mitään kouluja en ole käynyt, nuorena pikkuhiljaa aloitellut vaatteiden ompelemisen.. Kannattaa aloitella jostain helposta mallista ohjeiden kera, siitä se alkaa.. suosittelen jos kiinnostaa. Se hyvä puoli että saa aina sellaisia vaatteita joita haluaa :) Minäkään en ole aiemmin nähnyt tuollaista monenväristä, varmaan jostain löytyy. Itse ostin Hämeenmaan kotipokista.

   Poista
 4. Nätti jakku!
  Väri ja malli on minun makuuni.
  Itsekin yritän kovasti löytää vaatetukseen muitakin värejä kuin vihreän ja ruskean sävyt. Se on vain niin vaikeaa.
  Kiva keksintö tuohon ruukun kylkeen. Täytyypä muistaa jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, helposti sitä jumittuu niihin yksiin ja samoihin väreihin. No jos pikkuhiljaa saisi niitä hieman laajennettua. Minä luulin ostaessani tuota juuttinauhaa naruksi, löytyi sitten sille käyttöä näinkin :)

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...