sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sillisalaattia

Pieni kuvakertomus kaikista niistä töistä (ainakin melkein), jotka ovat tällä hetkellä kesken..


Miehelle kirjoneule vanhasta Rondonellasta no. 3 vuodelta 1970.


Novitan virkkauslangasta verhokappa joka on ollut kesken jo vuosia. Nyt loppu häämöttää enää vajaa 10cm jäljellä!


Kupinalusia. Tämä malli on tekstiiliteollisuuden ja löytynyt jostain lehdestä. Näitä on kiva virkkailla ja valmistuvat nopeasti. Numero ja vuosi kateissa.


Kesäkassi ehkä vanhasta ET-lehdestä. Näitä oli joitain vuosia sitten paljonkin blogissa valmiina. Multahan se syntyy vasta nyt. 


Parvekkeelle istutin ruukkuihin daalian juurakoita ja siemenistä ympärille tuoksupielikkiä, lopputuloksesta en tiedä. Itäminen tapahtui muutamassa päivässä. Tosi kiva jos näihin tulisi jotain kukkia myös! Tarkoitus olis ostaa joku iso amppeli katosta roikkumaan.. Vielä on ollut niin kylmää ettei parveke-elämää juurikaan ole tullut vietettyä. 

Tässä vielä muutama kuva menneeltä viikolta.. Joskus on aurinkokin paistanut! Mukavaa tulevaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Joskus on aurinkokin paistanut ja toivottavasti se tulee takaisin :-D
  Ihania töitä, tuosta miehen kuvioneuleesta pidän kovasti, kiitos vinkistä! Tuollaisen voisi tehdä itselle, kuvio on helppo ja neuleesta tulee ihanan paksu kahdella langalla joka kerroksella.
  Otsikkokuvasi ihastuttavaa reikäneulepaitaa myös ihailin, aivan hurmaava!!!
  Aurinkoista viikon alkua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ensi viikolla jo paistaa! Miehen paidan mallineule on kiva neuloa ja pyöröillä kun tekee joka kerros on oikea. Vanhat lehdet on kyllä oiva ideapankki! Tuon reikäpaidan ohje on Novita kesä 2011 lehdestä.

   Poista
 2. Kauniit ovat kuvasi ja myös kässysi. Tuota kappaa kummastelen, että kuinka monta metriä olet joutunut virkkaamaan? Toivotaan, että joriini on kukkaisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappa on useita metrejä pitkä mutta tekoaika johtuu ihan siitä että välillä on ollu vuosikin väliä etten ole yhtään kerrosta virkannut! Verhon sijoituspaikkakaan ei enää ole ihan selkeä. No ehkä se paikkansa löytää jostain. Laitan kesällä kuvan jos joriini yhtään kukkaa tekee!

   Poista
 3. Ihania käsitöitä, sinulla on paljon tekeillä:)

  Aurinkoista kesän alkua!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän aurinko täällä joskus paistoikin, mutta nyt on aika vilpoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan nyt jo lupailut hieman lämpenevää!

   Poista
 5. Onpas siellä paljon tuloillansa.Ja aivan ihan atuo edellisen postauksen luu, pitäisi kanssa tehdä taas koiruudelle joku lelu.... Noita ehjänä säilyneitä "vinkuja" kun yritän aina pelastaa vanhoista leluista uusiokäyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sellanenhan olis kiva laittaa tuonne täytteisiin! Mulla ei niitä ollut, silti oli hyvin suosittu tuo luu. Nyt siitä ei ole enää mitään jäljellä :)

   Poista
 6. Sielähän on ihan kesämeininki! Miä en jaksais tommosta kirjoneuletta näpertää. Taitaa vaatia melkosta kärsivällisyyttä. Onnea verhokapan viimesenteille! Minulta puuttuu vielä yli puolet...

  VastaaPoista
 7. Mullakin toi miehen pusero voi olla pitkäaikaisempi projekti, mutta kun mallineule on helppo se menee ihan itekseen ilman mallia kattomatta. Onnea tarvitaan verhokapan valmiiksi saattamiselle - ton postauksen jälkeen se ei ole taas valmistunut senttiäkään :(

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...