maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kukonhyppäys

Tänään oli sopivan viileä päivä tehdä tuo kaapissa puolivalmiina lojunut tunika valmiiksi. Kangas on ostettu Eurokankaasta viime syksynä - nyt kesällä pusero näyttää hieman liiankin tummalta, malli on kumminkin kesäinen. Malli siis on Suuri Käsityö- lehdestä, ehkä parin vuoden takaa, lehti on hukkunut jonnekin lehtikasan uumeniin joten numeroa en muista.Kangas on viskoosin ja puuvillan sekoitetta, mukavan laskeutuvaa ja ohutta. Mallissa hihansuut oli rypytetty suoraan kaitaleeseen, jätin ne pois - näin toimii mulla paremmin. Kaula-aukossa olevassa kaarrokkeessa on tukikankaat, ompelin nurjanpuolen kaarrokkeen lisäksi kiinni oikean puolen ommeljuovaan suoralla ompeleella. Näin kaula-aukko pysyy mallissaan ja on siisti.

Viimeinen lomaviikko alkoi, suunnitteilla on pari projektia, ompelujuttuja nekin sekä hihattimen saumat ja yksi neulottu tunikakin on jo kaarrokevaiheessa.

Mukavaa viikon alkua, kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat!

4 kommenttia:

 1. Kiva tunika!

  Niin ja hyvää lomaviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Täytyypä kaivella lehtikasaa jos löytäisin kaavan, kun näyttää niin kivalta. Lukijaksikin kirjauduin, vaikka kirjanmerkeissä sivusi on ollutkin jo. :)

  VastaaPoista
 3. Santra: Yritin etsiskellä lehteä, vaan en nyt löydä. Laitan sun blogiisi tiedon jos löydän lehden. Tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...