sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Sydämellistä lauantaita

Täällä ilmoittautuu yksi sydänfani, kaikenlaiset sydämet tuovat iloa ja hyvää mieltä niitä siis kannattaa ripotella ympärilleen.. Tässä alkua:


 Ensin oli todella vanhat leveäraidalliset housut ja hieman nukkaantunut villatakki jotka olin jo vähällä heittää roskiin kun kirpputorillakaan ne eivät olleet herättäneet innostusta. Kangashan niissä oli vielä hyvää, sopivasti kulunutta maalaishenkisiin sydämiin. Koristenauha ja virkattu pitsi löytyivät kierrätyskeskus Patinasta.Valmiiksi niistä ompelin tänään kaksi, toisen lahjoitin äidilleni ja toisen miehelleni. Laitan lopuistakin kuvan tuon villatakista tulevan tuotoksen kanssa, pian.

Mies löysi tuon sympaattisen hevosnaulakon kirpputorilta! Se on niin söpö, kenties jonkun kyläsepän joskus tekemä, täyttä rautaa. Samasta paikasta löytyivät myös taottuina naulakoita ja avainkolkutin.

Tervetuloa ensimmäiset kaikki kolme lukijaani blogiini! T: Päivi-helena

5 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi! Tulin vastavierailulle. Ja oikein hyvää ja rauhallista adventtia toivottelen!/TuuliS

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta ja kommentista blogissamme!

  Hieno idea tehdä noita sydämiä vanhoista vaateparsista, kierrätys kunniaan! Itse ajattelin, että voisin tehdä samanlaisia sydämiä vanhasta flanellipyjamasta, joka on jo kulunut ja haalistunut, mutta sopisi varmaankin tällaiseen uusiokäyttöön.

  Mukavaa viikon alkua!

  T. Äiti - Punatukat -

  VastaaPoista
 3. Suloisia sydämiä! Ja hevosnaulakko on kerrassaan mainio.

  VastaaPoista
 4. Söpöjä pikku sydämiä ja tuunailu on aina hieno juttu.

  VastaaPoista
 5. päivi-helena8.12.2010 0.32

  Kiitos kommenteista :) Tuunailu on mielekästä puuhaa ja näin joulun aikaan kun kaikkea on taas yllinkyllin saatavilla kannattaa miettiä josko vanhastakin saisi jotakin käyttökelpoista aikaan.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...