torstai 25. marraskuuta 2010

Risutöitä?

Noiden ompeluksien ja neulomuksien :) ohella on viimeaikoina alkanut kiinnostaa hieman muunkinlainen näpertely. Monissa blogeissa olen ihaillut muiden risuista tekemiä kaikenlaisia juttuja ja koska olen ihan kädetön noissa hommissa päätin hommata jostain asiaa valaisevan kirjan. Juju-kerhosta löysin Risuja ja rautalankaa kirjan ja siihen pystyi käyttämään jo kertyneitä boonuksiakin joten se sitten sieltä äkkiä mulle!


Kirja tuli eilen joten en ole ihan hirmusti siihen vielä kerennyt tutustumaan, mutta mielenkiintoiselta näyttää! Ajankohtaan sopivia jouluisiakin juttuja siitä löytyy ja hyvät ohjeet kaikkiin töihin. En tiedä voiko risuja kerätä tähän aikaan vuodesta mutta toisaalta miksi ei?

Kohta täytyy sovitella työkamppeet kassiin, yövuoro tiedossa ja viikonloppu vapaa. Ehkäpä minut voi nähdä viikonloppuna jossain risukossa materiaalia keräämässä :)

2 kommenttia:

  1. Tuo kirja on kyllä hyvä. :) Ostettiin se miehen äidille lahjaksi, kun tykkää tehdä kaikkea tuollaista. Itsekin vähän selailin ja kyllä innostuin taas kovasti. Joulun jälkeen pääsen selailemaan varmasti vielä enemmän.
    -P

    VastaaPoista
  2. Juu, tuota voi kyllä suositella jos yhtään tykkää näperrellä. Risu on mukava materiaali.

    VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...