perjantai 15. marraskuuta 2013

Pehmeää oloa marraskuuhun

Kun siivoilin vaatehuonetta ajatuksena heittää turhia tavaroita pois (taas, mistä niitä oikein riittää), löysin joskus kirpputorilta ostetun flanelliliivihameen. Melkein nakkasin sen pois mutta sitten hamsteri sisälläni sanoi et kyllä tuosta vielä jotain voisi tehdä - tässä on se lopputulos. Pari pehmotyynyä, aplikoiduilla kukkasilla. Helppo nakki ja lopulta heittäydyin laiskaksi ja unohdin suunnittelemani nappikiinnitykset ja ompelin vain alasaumankin kiinni. Noi tyynyt ovat niin pieniä 40x40 että mahtuvat hyvin kokonaankin pesukoneeseen.

 Tänään laskeuduttiin hieman jo tunnelmoimaan syyshämärään, laitoin parvekkeelle palamaan pajutorniin valonauhan ja ostin pari sypressiä peltiruukkuun. En raaskinut kaikkia pelakuitakaan heittää pois kun niissä oli vielä sitkeästi nuppuja, vaan säästin yhden parvekkeen pöydälle vielä hetkeksi.

Parvekekuvia sitten toisella kerralla.

 Terveisin Päivi

7 kommenttia:

 1. Samoja askareita täälläkin, vaatehuoneen siivous ja tarpeettoman tavaran kierrättäminen. En raaski heittää pois, vaan mietin moneen kertaan, jos kuitenkin tekisin vielä jotain. Tyynyistä tuli kivat!

  VastaaPoista
 2. Hauskat tyynyt kukkasineen!

  VastaaPoista
 3. Nätit tyynyt. :) Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Ihanat tyynyt! Voi, minä olen poltellut valosarjoja ja kynttilälyhtyjä parvekkeella jo pari kuukautta :-D Oikeastaan heti elokuussa, kun illat pimenevät, alkaa niiden aika.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita tyynyjä olet ommellut <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos tyynykommenteista! Ompelemalla saisi kyllä nopeasti kohennusta kotiin mitenkähän lisäisi vuorokauteen tunteja - voisi jotain joskus valmistuakin :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...