perjantai 6. syyskuuta 2013

Hehkutusta

Tänään on taivas hehkunut sinisenä ja aurinko paistanut ihanasti. Lisäksi olen ihan innoissani uudesta kamerasta jonka hain eilen! Se on Olympus SZ16, taskukokoinen kevyt kamera joka toivon mukaan on ihan kelvollinen kuvausväline. Alku vaikuttaa ainakin lupaavalta.

 Peilin kautta nurin niskoin kuva.

Muutaman kuvan olen näpännyt sisätiloissa tänään ja näprännyt vähän erilaisia asetuksia ja kuvausohjelmia - ja hieman vilkaisin myös käyttöohjetta.


Ei ihan onnistunut tämä päivittäinen päivitys, eilen jo tuli pummi - ei siksi etten olisi mitään kirjoitettavaa keksinyt, en vaan kerennyt koko päivän aikana istua koneella :o Vähän harmittaa...

Parvekkeen pelargoniat lähikuvassa.

Hupu faaraokissana.

Aloitin eilen vanhasta trikoosametista suikaleita leikellen, tarkoitus saada rahin päälle uusi päällinen. Kympin koukulla valmistuu kyllä melko nopeaan tahtiin ja rahikaan ei ole suurensuuri.

Tänään aion mennä katsomaan millainen on lämpö balance tunti ?? Uutuuksia näin syyskaudella, ei aavistustakaan mitä se sisältää - ehkä jotain venyttelyä? Kohta sen tiedän.

Mukavaa loppuiltaa!

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kamerasta!
  Hieno kuva kisusta.
  http://piccolo.vuodatus.net (googlen kautta kommentoidessa ei näköjään näy kuin bloggerin blogit, eli virkkausrinki, jossa olen mukana).

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pitkään mietin minkälaisen ostaisin, piti olla kohtuuhintainen, suht kevyt ja jonkinlaisia kuviakin pitäisi saada otettua. Lisäksi helppokäyttöinen. Aika näyttää onko tämä sellainen

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo faaraokissakuva <3

  VastaaPoista
 4. Hauska kuva Hupu-kissasta. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle kameralle. Kissakuva on mainio:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Jonkin aikaa menee että pääsee kameran kanssa sinuiksi ja oppii käyttämään sitä. Harjoitellaan nyt.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...