sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Verkkoja

Muutama kesäinen puuvillalangasta tehty pipo.


Lankana kotiväki valkoisena ja pinkkinä. Malli löytyi Suuri Käsityökerho 3/2013 lehdestä. Lankana siinä oli joku muu mutta kotiväki toimi aivan yhtä hyvin. Näissä mun tekeleissä ei ollut ollenkaan helmiä ja tämä kuvassa oleva on hieman matalampi kuin mallissa. Toisesta piposta jäi kuva ottamatta kun meni jo käyttäjälle, se oli pinkin värinen, muuten samanlainen.


Yllä pari päivää sitten otettuja kuvia ruoriniemen päästä..silloin oli hieman pilvisempää kuin nyt.
Vessakin on saatu valmiiksi ja maalattua sekä portaat ja biolan asennettua. Verho on vielä tekeillä.. taitaa valmistua ens kesäksi.

Nyt lomalla aion ihan varmasti saada valmiiksi onnettoman siksak villatakin... Se on ollut jotenkin hankala, eikä sitten ole paljoa muutakaan saanut aikaseksi kun se jumittaa. Eilen kuitenkin aloitin liivin tekemisen uudesta Novitan lehdestä - ai niin ja löysin yhden parittoman miesten sukan ja onhan noita keskeneräisiä!

   Lahti Laune
Tuorein säähavainto: 28.7.2013 11:30 Suomen aikaa
Lämpötila 24,1 °CKosteus 48 %
Kastepiste 12,5 °CItätuulta 2 m/s
Puuska 4 m/sPaine 1015,9 hPa
Pilvisyys: selkeää (0/8)Näkyvyys yli 20 km


Oikein hauskaa heinäkuun loppua!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit paneelit ja vaaleansininen tunnelma vessassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Valittiin toi vaaleansininen väri kun sen pitäs olla ei niin mieleinen kärpästen kannalta ja tietty miellytti muutenkin silmää :)

   Poista
 2. Kivan näköinen pipo! Mä olen miettinyt just jotain pikkuprojekteja kesäksi. Itsellänikin villapaita kesken..ollut ties kuinka kauan eikä millään etene. Sitten tuntuu ettei voi aloittaa muka mitään muutakaan. Neulojan ongelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Saajat ainakin tykkäsivät ja paremmilta ne näyttivät kuin tuossa mun päässä :) Ääh, se sik sak! Nyt alkaa näyttää pahalta ettei kuitenkaan lomalla valmistu kun en ole kerrostakaan sitä neulonut ! Aion kyllä vielä yrittää... joopa joo :) Pidetään nyt meille peukkuja että tekeleet valmistuu :)

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...