keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Liinasta kassi

Tein vanhasta pöytäliinasta laukun. Materiaali on pinnotettua kangasta tai kangaskerniä mitä lie? Keskiosat olivat jo kuluneet mutta sivuista tuli ihan napakka kassi.


Laitoin kantokahvoihin tueksi leveää kuminauhaa - paljon mukavammat kädessä. Sangat menevät myös nippanappa olkapäälle. Sisäpuolelle katesaumat.


Väri-ilottelua...

Orkidea teki kolmannen kukkavarren.

Äitienpäiväkukkia :)

Hei taas ja mukavaa päivänjatkoa!

14 kommenttia:

 1. Kiva kassi! Kuinka usein mua harmittaakin, kun en osaa ommella eikä innostus riitä opetteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitähän sitä tekee mikä tuntuu itsestä luontevalta :)

   Poista
 2. Kiva kassi, ja kierrätystä parhaimmillaan. Mitäs tuosta väri-ilottelusta on tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paloista tulee joko tyynyn päälinen tai peitto, mihinkä asti innostus riittää?

   Poista
 3. Hieno kassi ja hauskat ompeleet. :) Mä ostin elämäni ensimmäisen orkidean viime viikolla ja pähkäilen nyt niitä hoito-ohjeita. Netissä sanotaan ihan eri ohjeet kun kukan mukana oli... Muakin kiinnostaa mikä virkkausprojektista tulloo?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon tykästyny noihin koristeompeleisiin kun koneesta niitä löytyy kasapäin. Oon vähän niinku lapsi joka leikkii kun on saanut leikkikalun :) Minä olen lorauttanut kerran viikossa keitettyä vettä kukkapurkkiin ja kaatanut jonkin ajan päästä ylimääräiset pois. Lisäksi purkissa on orkidea kasviravinne puikko.Yllätys oli itselle uusi kukkavana :)

   Poista
 4. Teitpä kivan kassin. Harmi, kun multa ei nuo ompeluhommat suju ollenkaan.. Hupille rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hupi kiittää kehräyksen kera :)

   Poista
 5. Kiva kassi ja ihanan hempeä kangas, kivat piristykset nuo koristeompeleet, sellaisia tulee liian harvoin käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsin itsekin kovasti tuosta ruutukuosista ja väreistä - siitä tämä sitten syntyi, kun en raaskinut kaikkea kangasta pois heittää :)

   Poista
 6. Tulipas kaunis kassi.Tarpeellinen ja todella edullisesti.Minä taistelen muovikasseja vastaan.Vain hyvin,hyvin harvoin olen tiukassa tilanteessa joutunut ostaaan kaupasta muovikassin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näille peruskasseille on aina käyttöä ja syntyvät pienistäkin kangaspaloista. Minäkään en mielellään osta muovikassia - luonnonsuojelua ne ovat pienetkin teot !

   Poista
 7. Kaunis kassi, vahakankaista saakin vaikka mitä kivaa. Virkatut kukat on melkein kuin äitienpäiväkukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kassi on ollut miehellä jo kovassa käytössä uimareissuilla. Tuo on nopsa ja helppo malli tehdä, siinä on vain kaksi kerrosta.

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...