lauantai 16. helmikuuta 2013

Sik sakkia

Viimeksi tullut 7-veljestä lehti Novitalta on ollut kovassa käytössä. Tästä lehdestä on jo valmistunut pipo ja kolmet lapaset, tekeillä on miehelle sukat ja tässä valmiina jo tovin ollut pipo itselle.


Aiemmin tein jo nuo lapaset. Kuvaus meni aika lailla pieleen, värit ihan muuta kuin todellisuudessa. Aiemmassa lapaskuvassa värit ovat oikeat.


Menneellä viikolla postitin arvontapalkinnon Raidalle Lykyt puikoilla blogiin.

Pitkään aikaan ei ole juurikaan huutonettiä käytettyä, nyt lisäsin sinne muutaman tuotteen ja linkin sivun yläreunaan. Jos haluat katsoa myymiäni kohteita etsi niitä myyjän tunnuksella mohairi. Lisään nyt illalla pari uutta kohdetta sinne.

H y v ä ä  l a u a n t a i - i l t a a 


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva siksakmalli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään itsekin, vielä kun saisi sen siksak villatakin valmiiksi - on jumahtanut pahasti etukappaleiden ylälaitaan..

   Poista
 2. Kaunis tuo malli, kuvaaminen on kyllä näillä harmailla keleillä sisätiloissa rasittavaa, kun ei tahdo luonnonvalo riittää ja sitten värit ovat mitä sattuu. TOivotaan sitä aurinkoa :) mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläköhän pitää tehdä siksak sukatkin, sellaisiinkin löytyy lehdestä ohje. Ehkä tällä viikolla jo joku päivä paistaisi! Kiitos!

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...