tiistai 5. helmikuuta 2013

Karvainen lämmittäjä

Eikä se ole nyt Hupi vaan pusakkamallinen takki jonka sain vihdoin viimein valmiiksi. Tämä on tosi pitkä projekti, välillä se on ollut unohdettuna kaapin perällä, sitten taas tein siihen jonkin osan..


Oikeanlaista resoria etsiskelin monesta paikasta, lopulta oli neulottava ne itse. Takin väri on enemmän yläkuvan kaltainen, vaaleanharmaa.


 Taskut on virkattu pampulamallilla, nekin vähän eri sävyiset kun resorit koska lanka loppui kesken.. Vuorikangas on ihan ohutta johon vanu oli tikattu valmiiksi kiinni. Takin pituus on 69cm, joten tulee ihan takamuksen päälle asti. Kaavat jostakin vanhasta Modasta vuosien takaa.

Tällä hetkellä keskeneräisinä ovat: kirjoneulepusero miehelle
siksak villatakki (eiks se nyt voisi jo valmistua)
Pitkävartiset sukat miehelle


14 kommenttia:

 1. Voi vau! miten lämmin ja suuri töinen ihana takki!
  Ja niin kauniisti tehty...kyllä nyt tarkenee talvi keleillä.
  Ihanan lämmin varmasti.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen. Ja mulle tuli Hupi heti ekana mieleen!

  VastaaPoista
 3. Heh, on mullakin kesken vaikka mitä, isompaa ja pienempää projektia - aina pitää olla muutama meneillään jotta voi tehdä sitä mitä sillä hetkellä huvittaa ;-)
  Mullekin tuli heti Hupi-mielleyhtymä! Harmaa ja pörröinen ♥
  Tosi hauskat taskut, ihanat! Todella kiva, että takkiin on yhdistelty itseneulottuja osia. Hyvä ajatus... täällä alkoi heti päässä raksuttaa!

  VastaaPoista
 4. Superihana takki.. tykkään:)

  VastaaPoista
 5. Mikäs sitä on tehdessä, kun osaa...Ei onnistu meikäläiseltä!

  VastaaPoista
 6. Taatusti lämmin takki/jakku:)

  VastaaPoista
 7. Kiitti! Tosiaan tuo malli löytyi jostain ikivanhasta lehdestä, silloin päätin että teen sen joskus itselleni. Noi neulotut osat on mun omaa kehitelmää kun en halunnut tavallisia sivusaumasta lähteviä taskuja. Hupi vie kuitenkin voiton omana pikku lämpöpatterina ;)

  VastaaPoista
 8. Ompa tyylikäs ja uniikki luomus!

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno vaan onkin, kyllä tuohon kananttikin käyttää aikaa ja sitä ajatustyötä( kun se lojui kaapin perällä)..... ;O)

  VastaaPoista
 10. Hieno takki ja näyttää niin lämpimältä:)

  VastaaPoista
 11. Nyt kun muutaman kerran olen takkia pitänyt täytynee tuohon kaula-aukkoon vielä yksi pikku korjaus tehdä. Laitan siitä kuvan kunhan saan valmiiksi. .

  VastaaPoista
 12. Onpa hyvän näköinen pusakka.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...