torstai 31. tammikuuta 2013

Muodin huipulla :)

Leopardikuosi on kuulemma tänä keväänä in. Kaivelin hieman kangaskasaani ja yksi ilta valmistui venekaula-aukolla varustettu pitkähihainen trikoopaita. Ihan muuten vaan (ettei olisi ihan tylsä) laitoin siihen muutaman taskun. Toisen helmaan ja toisen rinnan korkeudelle.


Vieressä jo ainakin vuosi sitten tehty poolo samasta kankaasta. Nyt ollaan sitten ihan pelkkää täplää, kerrankin muodin huipulla :) Nuo pienet täplät on kullanvärisiä hippuja kankaassa. 

Ostin tuon kankaan ehkä Soili tuotteen kangasmyynnistä aikoinaan. Nyt siellä ei ole kankaita enää ollut myynnissä, harmi - laatu on todella hyvää. Tuo poolokin on pesty jo lukemattomia kertoja ja kangas on pysynyt tosi hyvänä. On kylläkin jotain puuvilla-viskoosi tyyppistä joka ei ainakaan venähdä helposti.

Vielä ehtii osallistumaan myös ARVONTAAN.

4 kommenttia:

 1. Hienoa, nyt sitten käytät jompaakumpaa joka päivä niin kauan kuin kuosi on muotia! Minusta kyllä kissa-aiheiset kuosit ovat aina paikallaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tuli mieleen että siitä pienestä jämäpalasta saisi varmaan vielä pipon. Sittenhän olisin jo puoliksi pantteri :)

   Poista
 2. Ei muuta kuin käyttöön vaan; onhan se upeaa olla muodin huipulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sattumaa tällä kerralla, kangaskasat ovat aina arvaamattomia!

   Poista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...