torstai 10. tammikuuta 2013

- Hidastusta -

Hei pitkästä aikaa! Kiireitä on pitänyt vuodenvaihteen jälkeen - tai sitten olen ollut vain saamaton? Jouluksi valmistuneet käsityöt, peräti kaksi paria lapasia on kuvaamatta ja jo saajillaan. Laitoin lapasten sisään vuoriksi lämpövanua näin lapasista tuli tosi pehmeät ja lämpimät. Tein ne samalla mallilla kuin aiemmin miehen lapaset, niihin vuori on vielä laittamatta.. Tyttärelle valmistui sarja lasinalusia, nekin kuvaamatta samoin kuin aiemmat samanlaiset valmistuneet..


Siksakki villatakki valmistuu .. sain nimittäin vihdoinkin etukappaleet samalle puikolle ja teen ne samaan aikaan. Tulee kavennukset symmetrisesti, eikä tarvitse kun kerran miettiä miten ne tehdään.


Nämä kuvat ovat joulukuun puolelta, ekassa yritin tallentaa kivan sääilmiön: lumen päälle tuli pieni jääkerros! Illalla alkoi kuitenkin lumisade ja jää katosi, tilalle tuli runsaasti pieniä ja suuria jalanjälkiä :) Toisessa on vain lunta, sitä on riittänyt ihan harmiksi asti.

Vaikka blogi on päivittynyt hieman hitaanlaisesti en ole heittämässä "pyyhettä kehään" vaan kohta jatkan taas entiseen ellen sitten vähän parempaankin tahtiin.
Kuun puolenvälin aikaan sitten arvontaa, yritän keksiä ennen sitä jonkun kivan palkinnon.

Toivottelen:

OIKEIN IHANAA TÄTÄ VUOTTA !!!!

6 kommenttia:

 1. Hyvin näkyy kiiltävä lumen pinta, hauska. Ja aikamoinen lumivuori, huh.
  Siksak-neuleesi kiinnostaa, itse kun teen elämäni ekaa siksak-virkkuutyötä. Se on koukuttavaa puuhaa! Mukavaa alkuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivemmällä ilmiö oli huiman näköinen kuin jäädytettyä kaikki, silloin ei vain ollut kameraa mukana. Villatakki on puikoilla ja varmaan kohta valmis :) ? Virkkaus siksakkia en ole kokeillutkaan,ohje sellaiseen voisi kyllä kotoa löytyäkin, ehkä siitä joku projekti tulevaisuudessa.Kiitos!

   Poista
 2. Me myös ihasteltiin tätä jäätälumenpäällä sääilmiötä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto tekee hienoja taideteoksia!

   Poista
 3. Mukavaa leppoisaa alkanutta uutta vuotta.

  Täälläpäin ei tuota jäälumi ilmiötä olekaan ollut.Mutta lunta on.

  VastaaPoista
 4. ♥ Kiitos, samoin sinulle♥

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...