perjantai 21. joulukuuta 2012

Lahjoin itseäni

Surffailin hieman nettikaupoissa ja tänään hain sen postista..


nimittäin BigShot leikkurin.

Aikaisemmin en ole edes tykännyt liian pienistä näpertelyistä, nyt ne on alkaneet kiinnostaa aina vain enemmän. Tilasin aloituspakkauksen johon kuului muutama pieni stanssi ja yksi paksumpi jolla voi leikata myös huopaa, kangasta muovia ym. Lisäksi paketissa oli yksi kohokuviointitasku ja joitain arkkeja kartonkeja. Ihan vähän kokeilin yhtä terää ja kivastihan se toimi.

Mun askartelu on aika vähäistä mutta ajattelin että meneehän se raha muuhunkin ja pitää sitä vähän itseäkin hemmotella, ainakin näin joulun alla?

Tänään tuli 100 lukijaa täyteen, tervetuloa uusille lukijoille. Aiemmin uhkasin järjestää arvonnan sen kunniaksi joten joulun jälkeen tai viimestään heti ensi vuoden alussa sen teen.

Tänään tein: suklaapiparkakkutaikinan - huomenna uuniin... uusi resepti minulle, mikähän on lopputulos?


6 kommenttia:

  1. Hmm.. muista jättää osa piparitaikinasta paistamatta, suklaapiparkakkukin kuulostaa siltä, että se on ehkä tosi hyvää ihan vaan taikinana!
    Aina naurattaa tuo Hupin kuva ylhäällä otsikossasi, sillä on sellainen hullun kiilto silmissä - hepuli? Ja jättikarvatassu! Hassu kissa.
    Jännä nähdä, mitä askarteluja saat aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taikina maistu tosi hyvältä, mut mitä voi odottaa kun siinä on pelkästään voita,siirappia,sokeria mahtavat määrät, kaakaojauhetta ei oo noihin aiempiin resepteihin tullut. Pallot on Hupin suosikkeja mut eniten se tykkää kynsiä mun tekemää ryijyä :D Ehkä mä jotain pientä saan aikaseksi..

      Poista
  2. Kyllä pitää itseäkin lahjoa joskus:)Tuo on kätevä vempain, itselläni on Cuttlebug. Hyvää joulua sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Itsekin mietin noiden kahden välillä, bigshot oli tarjouksessa joten se ratkaisi asian. Kiitos, samoin :)

      Poista
  3. Tuota minäkin olen mielinyt itselleni mutta en ole vielä hankkinut. Laitathan sitten tuloksia näkyviin kun rupeat tuolla askartelemaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan :)

    VastaaPoista
  4. Kätevältä vaikutti kun eilen hieman kokeilin mukana tullutta kukkastanssia ihan yksiväriseen paperiin ja ihan kiva kukka siitä tuli. Laitan tuloksia näkyville kunhan saan jotain aikaiseksi :)

    VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...