tiistai 11. joulukuuta 2012

Ghristmas gift

Amaryllis on avannut ekat kukkansa...


Tässä lajikkeessa näyttää olevan mahtavan isot kukat. Näiden kukkien halkaisija on n. 18-20 cm.


Miehen löytö kirpputorilta...


Mustetta ja kirjoituskynä.  Kynässä on täytettävä säiliö. En tiedä miten täyttäminen voisi onnistua? Kokeilin ihan kastamalla terää musteeseen ja hyvin toimi niinkin. Joulukortit kirjoittelen varmaan tällä, jälki on hauskasti vanhanaikaisen näköistä!

Käsityöt laahaavat... Virkattuja tähtiä on valmiina, silitystä ja kovetusta puuttuu, villatakki jumittaa samoin ompelukset..

Tervetuloa uusille lukijoille seuraamaan blogiani :) Käsitöitä tuntuu valmistuvan melko hitaasti, kissajutut, kirpputorit sun muut höpinät ovat tulleet enemmissä määrin mukaan, ehkäpä jatkan samoilla linjoilla - käsityöblogina tämä kuitenkin suurimmaksi osaksi pysyy. 

POSITIIVISTA
 Nukuin pitkät iltaunet ja olo on nyt - VIRKEÄ
Vastapesty matto levittää ihanaa männtysuovan tuoksua kotiin
Kolme vapaapäivää edessäpäin..

Positiivisia ajatuksia tähän päivään kaikille pistäytyjille!

2 kommenttia:

  1. Amaryllikset on ihania! Mulla on niitä yleensä pitkin talvea tuomassa muistutusta kesästä, mutta tänä vuonna en ole vielä ostanut ainuttakaan enkä ole jaksanut ajoittaa vanhoja sipuleitakaan kukkimaan. Pitää korjata vahinko pian!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kanssa kovasti noista. Just aamulla tuon kukan varsi oli kallistunut niin uhkaavasti että oli pakko laittaa se poikki ja maljakkoon. Kiva seurata tuleeko siihen uusia kukkavanoja. Kun osais vain olla kastelematta liikaa.

    VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...