sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Trikoosta

Paisley kuosinen trikoo päätyi mekoksi. Kaavat tähän löytyivät Suuri Käsityö lehdestä 8/2012. Etukappaleessa oli vekitystä ylä- ja ala kappaleessa vaan yllättävän hyvin siitä kuitenkin mekko syntyi.
Työnjohtajana tuttu naama :)


Satamaan oli leiriytynyt muutamaksi päiväksi tivoli. Aika hurjan näköisiä vempaimia sieltä löytyikin, kyytiin ei tehnyt yhtään mieli.

Aiemmin esittelin villatakin alun puro-langasta. Se ei ole paljoakaan edistynyt ja hilkulla oli ettei mennyt kokonaan purkuun, ohje tuntui hieman sekavalta. Lopulta päädyin jatkamaan, ehkä saan sen kuitenkin kasaan.. yritetään ainakin.

Kiitos kommenteista edelliseen, niitä on mukava saada, kurjaa jos menisi ihan itsekseen puheluksi. Mukavaa viikon ja syyskuun alkua kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Ihana malli! Ja kangas. Juuri sen näköinen vaate, että olisi ihan lempparimekko.
  Voi tuota Hupia :-DDD Mikä naama! Ei ole Liisan Ihmemaassa Cheshire Cat kovin kaukana tuosta hullusta virneestä.

  VastaaPoista
 2. Wau mikä mekko,tosi kaunis. Ja tuo työnjohtaja,pelästyttävä ja ihastuttava ilme samaan aikaan, hahahahahhaaa:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kangas todella. Oletko ollut tyytyväinen ompelukoneeseesi? Minulle taisi iskeä ompelu(kone)kuume...

  VastaaPoista
 4. Saila: Oon itsekin tyytyväinen tähän, mekko on ollut jo kauan suunnitelmissa tehdä, ehkä saan mekkoja useampiakin tehtyä kun alkuun pääsin. Hupi on kyllä melko hullu katti ja aina auttamassa mitä kummallisimmissa asioissa :) IhanHelmee:Kiitos, Hupin toilailut kyllä jaksavat naurattaa :)Rentukka: Ostin tuon kankaan Soilituotteen kangasmyynnistä klun heillä viimeks sellainen oli, sieltä saa tosi edullisesti kankaita. Pfaff on ollut mieleinen, ei ole tarvinnut yhtään tuskailla ommelten kanssa. Jos jotain miinusta niin voisi olla hieman äänettömämpi.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuosi tuossa mekossa, juuri tähän aikaan sopiva, täyteläinen. Mutta tuo työnjohtajan naama sai minut hörisemään ääneen, ihana kuva. Minäkin tarvitsisin tuollaisen johtajan :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, toivotaan enemmän paistetta kuin sadetta.

  VastaaPoista
 6. Upea kangas! Ja upea mekko! Olis niin mahtavaa, jos osaisi itse tehdä vastaavaa...

  VastaaPoista
 7. Hieno mekko ja upea on tivolikin iltavalaistuksessaan. Ilmeisesti jossain siellä oli ilotulituskin, koska blogikoira etsiskeli turvapaikkaa hädissään paukuttelun ajan.

  VastaaPoista
 8. Sarppu: Kiitos, vielä kun saisi sen päällekin.. muutama päivä on mennyt jo farkku-lenkkari asusteella, syksyä ja laiskuutta. Kissasta on kyllä hurjasti iloa :) Liisa T :Kiitos paljon! Kun on paljon ommellut ei juuri tarvitse ajatella ommellessa, leikkaaminen on se hankalampi osio mulle. Marjut: Kiva tunnelma tuolla rannassa oli vaikka ilma ei oikein suosinut. Ilotulitus oli hieno ja aika pitkäkin. Pari koiraa oli ihan meidän edessä, niillä taisi olla rautaiset hermot kun eivät juuri hätkähtäneet pauketta. Meidänkin koira aikoinaan pelkäsi ilotulitusta, silloin etsittiin saunat ja muutkin piilot.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...