perjantai 24. elokuuta 2012

Laiska päivittäjä ilmottautuu

Hups, minne tämä elokuu on oikein hävinnyt? Päivät ja viikot kuluvat hurjaa vauhtia! Tämän viimeisen kesäkuukauden aikana selätin vihdoinkin ufo pitsikapan. Valmiinahan se on ollut jo viikkoja, viimeistelyn = tarkoittaa mulla silitystä aikaansaaminen vaan kesti ja kesti..


Nyt se on kuitenkin silitetty ja ripustettu.
Lanka on Novitan virkkauslankaa, pituutta kapalla on n. 3,30 metriä. Tuohon meidän makuuhuoneen ikkunaan se riitti just. Malli on nätti, mutta nyt jos aloittaisin käyttäisin lankana kalalankaa - olisi aika paljon tukevampi lopputulos. Mutta tähän on tyytyminen.


Hupille tein tekoturkispaloista ja nahasta hiiriä, toinen noista matkusti tyttären Kakulle.


Hiirtä pitää tietenkin välillä yrittää "tappaa"..

Mukavaa viikonloppua kaikille täällä poikkeaville ja tervetuloa uudet lukijat, teitähän on jo hurjasti! Viimeistään silloin kun 100 lukijaa tulee täyteen, pärähtää täälläkin jonkinmoinen arvonta käyntiin..

13 kommenttia:

 1. Tuommoiset virkkaukset ansaitsevat aina kunniamaininnan,10 pistettä ja vähintäänkin papukaijamerkin:) Iso projekti ollut sulla ja hienoa että se on nyt ripustettu.
  Ja voi tuo hupi, mikä ihanuus!

  VastaaPoista
 2. Upea virkkaus, noin monta metriä:) KIvat hiiret olet tehnyt, hauska tuo nyrkkeily-kuva!

  VastaaPoista
 3. Hupi on niin ♥ Sellainen hassu turkki joka sojottaa joka suuntaan, minun edesmennyt rakas Viljo-kissa oli ihan samanlainen, näytti jotenkin aina ihan vastaheränneeltä :-D
  Ihana kappa, nostan hattua - aikamoinen näperrys ja sitten vielä silityskin (se kuulostaa jo ihan ylivoimaiselta)! Hieno saavutus!

  VastaaPoista
 4. Wau! Todella hieno verhokappa! Mun taidoilla (saati hermoilla) ei tehtäisi tuommosia! Hieno!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kappa!
  Omat blogini päivittyy myös hitakaisesti. Ei vaan saa itseään koneen ääreen istumaan.

  VastaaPoista
 6. IhanHelmee: Iso helpotuksen huokaus kuuluu täältäpäin, vihdoinkin valmis! Hupi lähettää vilkutuksia! Pirkko: Oon tehny monia leluja Hupille, yksinkertaisin on pitkä ommeltu kangasnauha, siitäkin irtoaa yllättävän paljon hupia hupille :) Saila:Hupi lähettää vilkutuksia! Kiva nähdä minkälainen turkki sille lopulta kasvaa tän pentuvaiheen jälkeen. Joo tuo silittäminen on ihan pakkopullaa mulle :)Mievi:En itsekään ihan heti ala verhoa virkkaamaan, sen verran työläs toi homma oli. Tai ehkä jotain ihan pientä voisi vielä ajatella.. Ellu: Vähän sama homma mulla, eikä oikein mitään ole valmistunutkaan..

  VastaaPoista
 7. Kaunis kappa! JA Hupi on niin ihana ja selvästi piti hiirulaisistaan;)

  VastaaPoista
 8. Kaunis verho ja vekkuleita hiiriä!

  VastaaPoista
 9. mustakissa ja Marjut: Oon kyllä ihan onnellinen kun sain sen vihdoin valmiiksi, noita hiiriä voisi kyllä tehdä lisääkin.

  VastaaPoista
 10. Upea kappa!
  Hupilla on jo vaanimisilme päällä. :)

  VastaaPoista
 11. Voi, siellä se pieni murunen on <3

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana virkattu verhokappa ja somat hiirivekkulit olet tehnyt kisuille:-)

  VastaaPoista
 13. Sartsa: Kyllä niillä on ihan geeneissä toi saalistaminen. Tuota hiirtä on tuotu monesti näytille ikäänkuin olisi oikea :) Arja: Hupi on kyllä kasvanut kovasti, viimeks paino jo 2.9 kg. Mummon Pajukori: Huh,mutta kyllä sen valmistaminen kestikin, hiiri on ollut kovin suosittu, toi keinoturkis varmaan sen tekee, enkä laittanut mitään täytteitäkään niin on kivempi retuuttaa.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...