maanantai 16. huhtikuuta 2012

RentoutustaKaupastahan saa valmiita silmälappuja vaikka minkälaisia mutta päätin tehdä sellaiset itse. Tällaisen kaavanhan voi piirtää esim.silmälaseja apuna käyttäen, kaava-kaava näihin löytyy Suuri Käsityö numerosta 1/2012 sivulta 33 ohje 17 Rentoutussilmälaput. 

 Laput on täytetty kevyesti riisillä, silmät pysyvät ainakin kiinni kun nämä laittaa päähän. Mitään nyöriä ei ohjeessa ollut enkä viitsinyt sellaista laittaa itsekään. Ihan mukavilta tuntuivat kun testasin, kesällä lisäksi mukavat kun tulee pimeää (riisin ansiosta) vaikka kangas on noin vaaleata.Viilennystä/lämmitystä en ole vielä itse testannut, tytär oli laittanut hetkeksi pakastimeen ja sanoi että toimii!

Nuo koristeompeleet tein ompelukoneella, hauskoja puita ja tähtösiä :)

Mukavaa viikon alkua!!

Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Siis ihana idea. Itse en saa nukuttua, jos on valoisaa, joten tuollaiset ovat tosi hyvät. Itse olen tosin omani kaupasta ostanut. Ei ole tullut mieleen,että itsekkin voi tuollaiset tehdä. Tosi kivat, ihanat koristeompeleet:)

  VastaaPoista
 2. Itse saa tosiaan tehtyä todella hienoja silmälappuja. Näissä on oikein kaunis romanttinen kangas! Minä sain joululahjaksi ostetut ja olen samaa ajatellut että voisi itse tehdä muutamat lisää. On vain vielä ajatuksen asteella:)

  VastaaPoista
 3. Ovat tosi kauniit ja koristeompeleet piste i:n päällä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nämä on kyllä helppo ja nopea tehdä, voisi olla kivoja vaikka lahjaksi kun kesä koittaa.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...