sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

LPJostakin netin syövereistä sattui silmiin kiva idea käyttää vanhoja älppäreitä. Tätä varten piti poiketa kirpputorilla, kotoa kyllä löytyy LP-levyjä mutta ne on säästetty kuunneltavaksi, kaikenlaista nostalgiaa nuoruusvuosilta ym. Meidän levysoittimiessa tosin hihna vinkuu ja rahisee eikä sitä ole vähään aikaan käytetty. Se pitäisi viedä huoltoon tai ostaa uusi, levyjä olisi kiva päästä soittelemaan, niissä kun on ihan omanlaisensa tunnelma.

Valmistus on yksinkertainen - liimasin kaksipuoleisella teipillä kuvan  kiinni levyyn ja selkäpuolelle teipillä kiinni ripustimen. Kuvan ympärystän voisi koristella jollain, tehdä vaikkapa pitsistä reunukset. Minä tykkäsin siitä näin!6 kommenttia:

 1. Hieno, minäkin tykkään siitä nuin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea käyttämättömille levyille.
  Meillä kotona LP- levyt ovat kuuntelun kohteena. Keräämme mieheni kanssa älppäreitä ja niitä onkin varmaan n.tuhat hyllyissä kuuntelua odottamassa. Levysoittimiakin on kolme. Kyllä levysoitin musiikossa on vaan oma viehätyksensä.
  Kirppkseltä löytyy onneksi myös sellaisia joita voi sitten halutessaan "jatkojalostaa".

  Mukavaa Pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Jonna ja Ellu Kiitos kommentista. Yksinkertaisuus on tuossa viehättävää. Vieläkin harmittaa yksi levysoitin kirpparilla olisi ollut tosi hyvin säilynyt, silloin se jäi ostamatta.. vieläkin mielessä.

  VastaaPoista
 4. Hauska lp-levy =), en olekaan tuollaista ideaa ennen nähnyt. Meillä on kasa älppäreitä vinttikomerossa, ties miten ajan hampaan syömiä, kylmä, kuuma kosteus yms. syönyt niitä. Vaan eipä ole enää meidän levysoitinkaan kunnossa, neula ruostui poikki jo aika päivää sitten. Mistäköhän nykyään saa enää levysoitinten neuloja??

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Lahdessa on Tiinan tarvike niminen liike joka neuloja ainakin myy. Netistä myös luulisi löytyvän.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...