sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Parveke - kevät

Parveke on vielä vienossa horroksessa, nukkuu talviunta - vaan ajattelin herätellä sitä hiljalleen kevääseen. Kun toissakesänä parvekkeelle kotiutui toisen tyttären runkopatja, siellä olleet parvekekalusteet olivat aivan liian isoja. Pöytä sai lähteä, samoin kahden istuttava penkki. Ainoastaan kaksi erillistä tuolia jäivät istuimiksi.

Muutama päivä sitten bongasin Askon lehdestä polyrottinkisen setin jossa pyöreä pöytä ja kaksi tuolia.Pöytä on 60cm halkaisijaltaan joten siinä mahtuu mukavasti syömään tai kahvittelemaan. Onko kellään kokemuksia polyrottingista? Myyjä vakuutti sen olevan pakkasenkestävä -25, sivulla puhuttiin -20.


Huomenna noi haetaan meille kotiin! Ai, ai, minkähänlaisen kukka-asetelman virittäisi tuohon pöydälle. No ainakin aika pienen, isoa ei tuohon mahdu! Tuo kuva on Askon sivulta.

Kiitos kommenteista edelliseen! Tämä postaus on vähän syrjähyppy blogin tavanomaisiin aiheisiin, mut menköön. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia:

 1. En osaa sanoa noiden kestävyyestä, mutta varmaan myyjä tiesi.
  Itse laitan vanhan puisen kalustesarjan myyntiin pikapikaa. Se on sellainen kulahtanut ja siinä on kaksi puista taittojakkaraa samaa sarjaa kuin pöytäkin. Halvalla myyn. Pöyän halkaisija taisi olla kans 60 cm.

  VastaaPoista
 2. Ihan tukevilta nuo vaikuttivat kun just käytiin hakemassa ne kotiin.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät. Kun keksit sen kukka-aseltelman, voit varmaan laitta tänne kuvia.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa ja hyödyllistä www.parveke.fi -sivustolla, jonne myös kaikki kuvat ja palaute ovat tervetulleita.
  Aurinkoista kevättä kaikille parvekepuutarhureille.

  VastaaPoista
 5. Joo, laitan kuvia kunhan saan jotain kasveja hankittua. Ympäristökin täytyy siivota..Kävinkin jo kurkkaamassa tuolla parveke.fi sivulla. Paremmalla ajalla uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs ja kivannäköinen sarja! Tuolit on upeat!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Tulis nyt vaan hieman lämpimämpi ilma! No pikkuhiljaa jos saisi parveketta kevätkuosiin.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...