tiistai 20. maaliskuuta 2012

Huivittaa taas

 
Yksinkertaisten huivien ystävälle = minulle, tämä baktus-huivimalli on mitä mainioin. Tykkään kovasti.Lankana tässä on Dropsin Delight väri 12. Kestää konepesun 40 asteessa.

Mulla oli tarkoitus tehdä huivi yhdestä kerästä vaan hieman liian pitkään neuloin ennen kavennuskerroksia. Lankahan lopahti kesken eikä minulla tietenkään ollut toista kerää. No hipsin Kärkkäiselle mutta palasin tyhjin käsin. Lanka sävy oli myyty loppuun! Loppupätkän tein siis toisella hieman maanläheisemmällä sävyllä. 

Reunan viimeistelin virkkaamalla 5kjs, 1ks joka kerroksen väliin. Lopputulos - röyhelöinen efekti. Viimeistelykerros on tehty sävyllä 05. Loppulangoista teen toisenkin huivin koska tämän ajattelin antaa lahjaksi.

Pari päivää sitten ajattelin ettei villahuivilla ole enää tänä talvena käyttöä, erehdys! Ainakin täällä on yön aikana tullut lunta reilusti joten ainakin loskaa riittää..

kiitos kommentoijille ja kurkkailijoille. Viestejä on mukava lukea, ilahdun jokaisesta ja vastailenkin aina kun koneelle kerkiän. Oma kommentoiminen teidän blogeihin on ajoittain huonoa, sama virsi - vuorotyössä välillä tuntuu että työpaikalla viettää enemmän aikaa kuin kotona! Tuttu tunne varmaan monelle!

 Siitä huolimatta Hauskaa viikon alkua!
Posted by Picasa

12 kommenttia:

 1. Huivi on yksinkertaisuudessaan kaunis ja voi mitkä värit!

  VastaaPoista
 2. Yksinkertainen on kaunista:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit huivissasi!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, tykkään.
  Tänään oli tosiaan aika kylmää ja villavatteet tarpeen.

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana, ihana.............

  VastaaPoista
 6. Ihana huivi!
  Upeat värit tekevät yksinkertaisestakin kauniin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos viesteistä! Tuo toinen huivi tuleekin olemaan sitten maanläheisempi väritykseltään. Kiva nähdä millainen siitä tulee.

  VastaaPoista
 8. Tykkään kanssa tuosta baktusmallista.Raikkaan värinen on huivisi. Itselläkin niitä on muutamia. Tosin olen vielä lenkeillä kulkenut villakaulurin kanssa ja se alkaa armottomasti oll aihan liian kuuma..Pitää kai kehitellä jokin puuvilla tms huivi kaulaan, sillä tuuli kuitenkin on vielä kylmä.

  VastaaPoista
 9. Hieno väri, ja pitsireuna viimeistelee huivin kivasti! Kyllä vielä huiville on käyttöä, itse sain vasta pipon puikoilta... ;D

  VastaaPoista
 10. Tää kevätsää on niin petollista. Kuuma ja kylmä vuorotellen ettei tiedä mitä laittaisi päälle. Niin toi pitsireuna on vielä niin helppotekonenkin, teen varmasti tuohon toiseeenkin huiviin samanlaisen.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...