lauantai 4. helmikuuta 2012

Väriläikkä

Toinen samanlainen virkattu pipo, jätin pois reikäraidan ja lisäsin tupsun miehen toiveesta. Tämä malli on kiva ja nopea tehdä, lisäksi lämmin myös miehen mukaan. Eka yksilö löytyy täältä.

Tämän kuvan räppäsin piano-paviljongin sisältä, hieman tuo ikkunalasi heijastaa. Kuvakulma matkustajasatamaan ja Tiirismaalle päin. Ulkona oli niin kylmää, varmasti jotain 23 astetta! Kesällä tuossa terassilla voi nauttia virvokkeita ja katsella laineiden liplatusta.

Helsinki on maailman desingpääkaupunki vuonna 2012.  Nimitystä tavoitteli 46 kaupunkia 27:stä maasta. Kansainvälinen valintaraati valitsi finaalivaiheeseen Helsingin ja Eindhovenin, ja perusteellisen arvioinnin jälkeen raati valitsi voittajaksi Helsingin. 

Helsingin yhteistyökumppanit Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Lahti osallistuvat designpääkaupunkivuoden valmisteluihin ja toteutukseen. Niimpä Lahdessakin on tänä viikonloppuna monenlaista tapahtumaa aiheen ympärillä.
Kivaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Hieno väriläikkä :). Näillä hangilla erottuvat nyt kaikki värit, enpä muista nähneeni näin hohtavia hankia ihan äsken...

  VastaaPoista
 2. Ihana on tämä värikäskin!

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvännäköinen pipo!! Virkattuna extralämminkin :) kiitos vinkistä!! Mukavaa vaalisunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pipo ja tupsukin! Pianopaviljongin kuva on huippuhieno !

  VastaaPoista
 5. Varmasti lämmin pipo.
  Hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Kiva pipo! Kylmät maisemat, hrrr.

  VastaaPoista
 7. Kaunis pipo ja talvinen kylmä maisema.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Nuo valokuvat on otettu puoli viiden aikaan . Auringon lasku hieman vielä värjää taivaanrantaa punaisellaan. Kevättä kohti kuitenkin mennään.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...