maanantai 2. tammikuuta 2012

Tammikuun eka

Tammikuun ensimmäinen päivä toi vihdoin myös tänne Lahteen hieman lunta. Pakkasta oli muutama aste ja aurinkokin hieman jo näytti itseään.Vesijärvi on saanut ohuen jääpeitteen joka tosin ulottuu peittämään vasta rannat ja pienemmät pohjukat.

Uudenvuoden lupauksia en tehnyt. Vanhat aloitetut neuletyötkin taitavat valmistua pikimmiten. Isoäiti tunika on jo valmis, palmikkosukat melkein.. Eilen aloitin hattua virkkaamalla ja se olisi valmistunutkin, lanka vain loppui harmittavasti kesken. Valmistuu siis peruspipo kotivinkistä.Yksi ufo tuolla nurkissa kuitenkin kummittelee :)

Suunnitelmia en tee, lankavarastoakaan ei "kamalasti ole", hiukan inventoin jämälankoja. Jokun tekeleen niistä voisi laittaa alulle.

Suuren Suomalaisen kirjakaupan ale-lehti tupsahti postilaatikosta, sieltä löytyi myös 200 virkattua ruutua kirja 10e hintaan.(tuo linkki vie muualle, suuri suomalainen oli päivityksessä) Innostuksissani tilasin sen ja huomasin vasta myöhemmin että ruutujen ohje on vain kirjoitettuna, ei kuvana. Ääh, no kait siitäkin selvää saa.

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuva Vesijärvstä ja hyppyrimäkikin siellä pilkistää! Lumisade varmaa teilläkin jatkui vielä illemmalla ja muutti maisemaa? Hyvää alkanutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis kuva rannalta, niin tyyni, avara ja rauhallinen ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva!
  Täällä satelee taas lunta.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat!Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 5. Rentukka:Lunta tuli illalla lisää, nyt ne on taas jo melkein sulaneet, vettä ja räntää tullut. Sarppu: Ihailen myös sinun kuviasi, kauniita merimaisemia! ellu: Kiitos, ruoho tuolt meiän lumien välistä pilkistää :) Riitta Sinikka: Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...