lauantai 7. tammikuuta 2012

Pulloteline 60-l. - puhelinteline


Varastoa siivotessa osui käteen jo ainakin vuosikymmen sitten kirpparilta ostettu juomapulloteline. Valmistajan nimeä siinä ei näy ja saattaahan tuo olla vaikka jonkun itse tekemä. Valmistusajankohta voisi olla 60-70l, ainakin noista juomaetiketeistä päätellen.


 Uusiokäyttöä tälle mietiskelin ja sen löysinkin. Palvelee ihan mainiosti kännyköiden säilytys- ja lataustelineenä. Mikä parasta siihen mahtuvat myös laturinjohdot, ei enää johtokasoja kahvinkeittimen takana!

Lokeroita tuossa on kuusi joten on siellä säilytetty jo muutakin kuten silmälaseja. Tämän paikka on meillä makkarissa jos se olisi olohuoneessa tuohon voisi laittaa myös kaukosäätimet, nekin kun tuppaavat olemaan toisinaan hukassa. Kerran löysin kaukosäätimen keittiön yläkaapista?? Ei hajuakaan miksi :)

Mukavaa viikonloppua kaikille täällä poikkeaville!


8 kommenttia:

 1. Hauska sikspäkki. Taitaa olla kotitekoinen. Olet keksinyt sille hyvän uuden käyttötarkoituksen.
  Ei kai se mitään , jos kaukosäädin häviää. Autojakin ihmiset hukkaa:)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana............ oon kyl kade :D

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä hieno! Mikä mahtava säilytysteline.

  VastaaPoista
 4. Kekseliästä :D ja niin nättikin vielä!!

  VastaaPoista
 5. Upea kännykkäteline sulla!

  VastaaPoista
 6. Tuohan on kätevä.
  Laturit ärsyttää pitkine johtoineen ja aina se "oikea" laturi on jossakin teillä tietämättömillä.

  VastaaPoista
 7. Daisy: Juu, onneks auto on sentään aina löytynyt vaikka joskus parkkipaikalla saa vähän tähyillä!Mimmi: Joskus näitä kivoja löytöjä tulee eteen.Paula-Kristiina:Käytössä on ollu nyt jo pari viikkoo :) sinisukka:Joskus välähtää :) Kangaskasa: Ja humoristinen ellu:muakin häiritsee ne johtokasat, tähän tulee kieriteltyä ne siististi.

  VastaaPoista
 8. Tuo juomapulloteline on hieno!
  Minulla on hakusessa semmoinen joku metallinen pullotelinen kahvalla esim. kuudelle pullolle. Olen jossain sisustusliikkeessä tms. semmoisen nähnyt (ei vedä vertoja oikeasti vanhalle), mutta nyt en ole löytänyt mistään.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...