tiistai 17. tammikuuta 2012

2 irlantilaiset

Täällä on vietetty pientä hiljaiseloa, sukat jotka nekin olivat tarkoitettu pukinkonttiin valmistuivat noin viikko sitten. Nämä ovat samanlaiset kuin ekapari täällä. Näissä lanka on valkoista ja aiemmissa luonnonvalkoista. Lanka meni aikas tarkalle - vain pieni pätkä jäi jäljelle - no eipä jäänyt jämälankoja pätkä joutui suoraan roskikseen (n. metrin pätkä)

Tuossa näkyy sukkien mallineule paremmin.
Mies löysi kirpputorilta kivan kirjan. Valittujen Palojen Kodin suuri harrastuskirja. Tuossa on ohjeita joka lähtöön esim. nahkatyöt, makramee, découpage, kynttilöiden valmistus, lankakuviointi, korinpunonta.....batiikki ja solmuvärjäys..origami...kankaanpainanta..mallinemaalaus...kollaasi, kuvanveisto, mosaiikki, taulun kehystäminen ja paljon muuta. Sivuja kirjassa on 416 ja se on vuodelta 1981.

Arvonta on vielä voimassa ensi sunnuntaihin saakka, tervetuloa osallistumaan! Yllätyin kuinka paljon osallistujia on tullut, kiitos kaikille! Vanhoja tuttuja ja uusiakin blogeja joihin tulen tutustumaan kaikkiin paremmalla ajalla. Tervetuloa uudet lukijat joukkoon!!! Arvonta löytyy täältä!


6 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset, minä niin tykkään perinnekäsitöistä.

  VastaaPoista
 2. Nuo irlantilaisneuleet ovat kauniita!
  Itsekin niitä aiemmin tein, mutta nyt ovat mallit olleet unohduksissa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit sukat; pidän kovasti irlantilaiskuvioista.

  VastaaPoista
 4. Kiitoos, näitä oli kiva tehdä mutta kahdet samanlaiset riittävät. Itselle täytyy keksiä joku muu malli.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...