tiistai 6. joulukuuta 2011

Vesiurut

Itsenäisyyspäivää on vietetty lasten ja ruoan kanssa. Kello 17 alkoi vesiurku- ja ilotulitus esitys pikkuveskulla.Vesiurkuesityksestä en saanut oikein hyvää kuvaa.. Tapahtumassa kuultiin Finlandia, Maamme-laulu ja Porilaisten marssi.

"Lahti Energia Oy halusi antaa 90-vuotisjuhlansa kunniaksi kaupunkilaisille jotain erikoista. Näin syntyi ajatus vesiuruista, musikaalisesta suihkulähteestä, joka tarjoaisi näyttävän esityksen musiikin, veden, värien ja valojen yhteisestä sinfoniasta. Täydelliseen kokoonpanoonsa vesiurut rakennettiin kesällä 1998.  Vesiurut ovat vesisuihkujen, valojen ja musiikin loistava yhteensulautuma, joka esittäytyy Pikku-Vesijärven lammessa upeimmillaan syksyn ja talven pimeinä iltoina. Vesiurut ovat ainoat laatuaan Pohjoismaissa ja tarjoavat upeita elämyksiä niin kapunkilaisille kuin matkailijoillekin." Edellinen tietoisku on kopsattu Lahti energian sivuilta.


Ilotulitus oli mahtava! Todella hienoja raketteja, pauketta ja lisää raketteja!
Nyt seurailemaan linnan juhlia...

Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ilotulituksen pauke kuului meille asti, vaikka matkaa on melkein 10 kilometria.

  VastaaPoista
 2. Marjut: Joo meteli oli kova ja porukkaa melko paljon katsomassa, ei sitä esitystä oikein hyvin sieltä takarivistä nähnyt :)

  VastaaPoista
 3. Varmaan upea mieliinpainuva esitys.

  VastaaPoista
 4. ellu: Juu, kyllä ne vaikuttavia ovat, noissa normaalipäivän esityksissä ei ole ihan noin paljon väkeä joten näkee paremmin

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...