lauantai 3. joulukuuta 2011

Palloilua

Blogeissa on näkynyt paljon neulottuja joulupalloja, minulla ei ollut ohjetta neulottuun (tämän päivän dropsin kalenterissa on ohje) joten tein saman ommellen.


Koristeeksi tähtipaljetteja, sisälle vanua. Varsinkin noista kangaspalloista tuli melko muhkuraisia, trikoosta tulos on enemmän pyöreä.


Idean tähän sain VANHASTA SUKASTA juu, siinä oli mielestäni jotenkin niin jouluinen kuva. Kaapissa olisi ainakin valkoista fleesiä jos joulupalloja tekisi enemmänkin mieli, tuo pellavan värinen taas tuntuisi just nyt hyvinkin jouluiselta. Ei mitään turhaa prameilua vaan hieman tuollainen säkkikangasefekti uppoo ainakin minuun tällä hetkellä. Ehkä teen niitä molempia!

Marraskuu oli märkä ja pimeä eikä nämä joulukuun alkupäivätkään ole kovin kummoisia olleet. Itse en lunta hirmusti kaipaa, aurinkoa sitäkin enemmän ja voisihan luntakin olla hitusen.


Lahden torilla nököttää kuusi ja Pelicansien mainoshahmo. Tuon peräkärryn tilalla voisi olla jotain muuta, ei ole kovin edustavan näköinen tuossa kuusen vieressä. Kuva on otettu muutama päivä sitten, ei tällä mihinkään kovin suureen joulutunnelmaan vielä virittäydytä. No pimeällä ainakin Aleksin perinteiset jouluvalot ovat kauniit!
Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihana idea!
  Kivoja palloja saa ompelemallakin.
  Itsekään en lunta hirveästi kaipaa, mutta jos tulis pikkasen, että hiekan tulo koirulin tassuissa lopppuisi.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ellu: Kiitos, näitä saattaa näkyä täällä lisääkin. Paikallinen sääennustaja lupaili ensi viikoksi lunta. Saas nähdä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania pallukoita :) ! Upea koriste

  VastaaPoista
 4. Lauski: Kiitos, näitä on kyllä hauska tehdä!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...