sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Ääh puuh Joulupäivää!

Hyvää Joulupäivän iltaa!

Joulu on mennyt työn merkeissä joten en ole kerennyt päivitellä omaa, enkä jättää kommentteja muidenkaan blogeihin. Kurkkimassa olen pikaisesti hieman käynyt.

Tuon kranssin väsäsin joskus kesällä, kävyt liimasin pari päivää ennen joulua liimapyssyllä pikaisesti ja rautalankasydän muovautui pihdeillä. Simppeliä, nopeaa ja tarpeeksi yksinkertaista minun makuuni.

Joulun jälkeen päivityksiä lahjoista jotka eivät aivan ajallaan valmistuneet mutta kuitenkin..
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Iso kumarrus jouluna ahertaville! Hyvän näköinen kranssi, ei niin jouluinen etteikö voisi hyvinkin olla koristeena myöhemminkin talvella!

  VastaaPoista
 2. iso gnu: Kiitos! Rinna Pitsiunelma: Kiitos kumarruksesta :) Nyt kun jouluna tuli aherrettua on sitten uusivuosi vapaana, kivaa. Samaa mieltä, tuo kranssi saa roikkua seinällä pidempäänkin. Postiluukusta tuli tänään yllätys, Iso Kiitos!, on aivan ihana! Bloggaan siitä vielä tänään :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kranssi!
  Äsken lenkillä käydessäni ihastelin metsässä kranssitarpeiden määrää lumipeitteen päällä. eilinen myräkkä oli tiputellut oksia, käpyjä ja olipa muutama kaarnan palanenkin. Jostakin syystä ne ei nyt vaan sytyttäneet..
  Kiitos teille pyhien ahertajille!
  Mukavia joulukuun viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 4. ellu: Kiitos! Täällä etelässäkin oli aikamoinen tuuli, lumesta ei tietoakaan.. Juu varmaan näin joulun jälkeen ei heti viitsi kransseja väsätä :)Välillä töitä ensi vuonna varmaan vapaalla. Kiitos samoin!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...