torstai 17. marraskuuta 2011

Miehelle

Isänpäivät hujahtivat edellisviikonloppuna, lahjaksi tekaisin kirjoneulepipon. Ohjeita on aiemmin vilistänyt silmissä vaikka kuinka paljon vaan tekovaiheessa niitä ei löytynyt taas mistään. Muutama hyvä malliehdokas löytyi ja mies valitsi niistä tämän.


Malli löytyy Novita talvi 2008 lehdestä, malli numero 41. Samaan settiin kuuluvat vielä lapaset ja sukat, voi olla että sellaisetkin valmistuvat myöhemmin. 


Väreiksi tuli hieman räväkämmät, miehen mielivärin mukaan pohjaksi punainen ja kuviovärit lankakopasta. Lankana 7-veljestä, puikot olisisko olleet 3 1/2.


Tuossa vielä kuvioneuletta, tämä oli nopea ja kiva tehdä. Päälaelle vielä pieni tupsu!

Syksyistä harmautta riittää päivästä toiseen joten viritin tietsikkahuoneeseen punaisen paperitähden. Siinä se saa antaa vienoa valoaan jouluun saakka. Ehkä tämä on aikaista, mutta ei haittaa.

Noita kuvia kuvatessani laitoin kameraan sähköposti asetuksen päälle, ainakin minun näytölläni näyttävät samanlaiselta kuin aiemmin ja kuvan lataus bloggeriin kävi hujauksessa! Samoin tekstiin laitto. Näkyvätkö noi kuvat hyvin?

Uusia lukijoitakin on tullut, tervetuloa seurailemaan blogiani! Jos 50 lukijaa joskus täyttyy laitan minäkin pienen arvonnan pystyyn sen kunniaksi.

Hyvää tätä päivää teille kaikille!

13 kommenttia:

 1. Tulipas kiva pipo! Pirteän ja raikkaan värinen, vie pois harmaan päivän. :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat näkyy hyvin ja pipo on tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno kirjoneule...

  Kuvat näyttävät ihan hyviltä minun mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Upea pipo, hyvin valitut värit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Minustakin tuo väritys on pirteä. Voisi vaikka lainata sitä itsekin joskus :) Kiva jos kuvat näkyvät hyvin. Meillä on tälläinen leveä näyttö, täytyis joskus katsoa jonkun tutun läppäriltä miltä sivut näyttävät.

  VastaaPoista
 6. Kauniskuvioinen ja ihana värimaailma pipossa.. kuvat ovat oikein hyviä:)

  VastaaPoista
 7. Kivat värit pipossa! Harmi, kun meillä ei ole tarvetta...

  VastaaPoista
 8. Kaunis pipo! Niin ihanat pirteät värit.
  Kuvat näkyvät hyvin.
  Se on muuten jännä juttu, että kyllä niitä malleja tuntuu olevan, mutta kun sitä tarvitsisit, niin eipä tunnu löytyvänkään.

  VastaaPoista
 9. Oikein kaunis pipo ja kivat pirteät värit! Hieno tuo kuvio:D

  VastaaPoista
 10. Tuo pipo näyttää tosi hyvältä, istuvalta jo noin mallinsa puolesta. Värit on kivat, räväkät ja sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 11. Kiiitoos kaikille kommentoijille! Ja MUKAVAA PÄIVÄN JATKOA!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...