torstai 8. syyskuuta 2011

Oliskohan..

TÄLLE vielä käyttöä?Lankana on Anttilasta keväällä ostettua puuvillalankaa, sangat tilattu cchobby nettikaupasta ja kiinnitysnappi on omista "kokoelmista". Tämäntyylisiä laukkuja oli kesällä ainakin Modassa ja Suuri Käsityölehdessä. Tuo minun aikaansaamani lopputulos poikkeaa näistä hiukan.Minun veskassani on lisäksi:
etu ja takakappaleessa vuori
sivu- ja pohjakappaleet virkattu
kiinnittimeksi virkattu läppä kiinteillä silmukoilla + nappi
koristeitaPieleen meni noissa koristeiden asettelussa, olisi pitänyt laittaa ne hieman alemmaksi.. ompelukoneella kun ompelin en niitä viitsinyt enää siirtää. Tuo koko laukkuhan on koottu koneella, etu ja sivukappaleet on yhdistetty päältäpäin suoralla ompeleella nurjat puolet vastakkain ja vuori ommeltu siksakilla virkattuihin etu- ja takakappaleisiin suoraan kiinni.


Laukun koko on 28 x 26cm, syvyys 6cm. Käyttöä löytyy kenties ensi kesänä :).

Ekat sukkasadon sukatkin ovat nyt puikoilla. Tuli vaan valittua melko aikaavievä malli, lisäksi niistä taitaa tulla ainakin itselle sopimattomat, hiukkasen suuret. No, aika näyttää.

18 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis laukku!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea laittaa nuo kukat. Hieno laukku!

  VastaaPoista
 3. Eikku ja Lezzie: Kiitos, hiemanhan tämä myöhästyi kesästä :)mutta ensi vuodeksi sitten. Lainasin kirjastosta Laukkuhullun ompelukirjan, siitä tulee piirrettyä ainakin muutama kaava, joten muitakin kasseja on suunnitteilla.

  VastaaPoista
 4. Tuohan on just muodin mukanen! Vuorit ja kaikki.

  VastaaPoista
 5. Voi,miten sievä!!Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kassi! Ja se ensi kesä tulee kyllä nopeasti, että pääset käyttämään. =D

  VastaaPoista
 7. Kaunis laukkku!
  Suorastaan iiiihana!
  Senhän voi laittaa kaappiin odottaman ensi kevään auringonpilkahdusta.

  VastaaPoista
 8. Sartsa, Riitta-Sinikka, Pirjo ja Ellu: Kiitos, kesää odotellen. Onneksi syksy ja talvikin ovat mukavia vuodenaikoja, ainoastaan liika pakkanen ei sovi mulle - aina jäässä :)

  VastaaPoista
 9. Onpa todella kaunis laukku!

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis laukku; miksei tuota voisi syksylläkin käyttää.

  VastaaPoista
 11. Lämmin kiitos Sinulle Päivi-Helena tunnustuksesta,jonka sain jo viikkoja sitten.Se ilahduttaa mieltäni.Pitkän kesätauon jälkeen olen ollut vain niin hidasliikkeinen ,että hyväkin asiat tuppaavat unohtumaan.

  VastaaPoista
 12. voi kuinka on kaunis! Tulin katsomaan blogiasi kun huomasin että olin saanut uuden lukijan:D Mukava blogi sinulla!

  VastaaPoista
 13. MariJ ja Marjut: Kiitoksia:) Famu: Ole hyvä, ei se minua haitannut ollenkaan :) Muuten se virkattu verho on vieläkin kesken, ihan muutama rivi enää puuttuu. Mun ei olisi kannattanut tehdä siitä ihan niiin pitkää:)Paula Kristiina: Kiitokset, ja tervetuloa lukijaksi myös!

  VastaaPoista
 14. Kiitos, kun kävit blogissani! Tämä laukku on U-P-E-A!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...