tiistai 20. syyskuuta 2011

Nolo

Tulin tänään siihen tulokseen etteivät nämä tempaukset ole minua varten. Kun ilmottauduin sukkasatoon, ajattelin saavani ainakin muutaman sukkaparin tehdyksi, vielä ei ole valmistunut niitä ensimmäisiäkään. Onhan tässä vielä aikaa...
Olen aika spontaani tekijä, ja jos yrittää "väkisin" jotain yhtä ja samaa tehdä niin eihän siitä mitään tule.


Olen yrittänyt tehdä viimeaikoina ystäville kortteja itse. Tämän tein pikaisesti tänään kun tarvitsin pientä piristystä sairaalaan. Mistään hienouksista en ymmärrä mitään, joten tämä on yksinkertaisuuden huippu.


Murheenkryyni sukkaan tulee tämän näköinenkin mallineule. Ekaa sukkaa vasta teen.

Kiitos kaikille kommentin jättäneille ja uudet lukijat tervetuloa!

7 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on kaunista;)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on blogissani jotain :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin ihan samoin kuin Marjut!!

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo kortti on just hyvä noin..

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä sukantekoon, kyllä se siitä kun ei ota paineita asiasta. Valmistuu mitä valmistuu. Minä myös pidän kortista juuri tuollaisena simppelinä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Yksinkertaisen tyylin kannattajia löytyy muitakin. Olisin ehkä jotain pientä voinut laittaa reunoihin ja taustaan, mut kun tuli hieman kiire :) Askartelin Itte: Iso Kiitos tunnustuksesta, vastailen siihen heti huomenna :). Zelda: Leikkimielellähän näihin lähtee mukaan, mutta kuitenkin. Olishan se mukavaa jos sivupalkkiin ei lopullisesti jäisi pelkkä 1, eli esittely :)

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...