tiistai 23. elokuuta 2011

80-l

Kesällä Varkauden kirpputorilta löytyi aito 80-l neulekirja Design neuleita. Kirjan mallit ovat lähes kaikki suuria ja löysiä. Nehän taitavat taas olla muodikkaitakin? Itsellä kun mielessä ovat vielä ne aivan hirvittävän suuret olkatoppaukset joita aikoinaan käytettiin, innostumisen aste on aika laimea.


Kyllä siinä muutama toteuttamiskelpoinen mallikin oli. Tässä yksi minun mieleiseni! Lisäksi kirjasta löytyy kirjoneule ja pitsimallineuleita.


Just tällänen löysä kaapu voisi tuntua kivalta! Lisäksi kuvio on hurmaava, ihan kuin vesiväreillä piirretyt "ilmapallot" tai viuhkat.

Tätä en kuitenkaan aloita ennen kuin entiset ovat valmiina..

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuvio tosiaan.... oikeastaan silloin 80-luvulla oli ihan kivojakin materiaaleja ja kuoseja, paitsi ne olkatoppaukset ja tuuheat kiharretut otsatukat ;))))
  Itsellä sattuu olemaan melkoisesti valokuvia tuolta ajalta, sillä esikoinen syntyi -86 ja moniin kuviin on pääsyyt(joutunut) itsekin mukaan :DD

  VastaaPoista
 2. Tuollainen löysä olisi kiva oleiluneule.

  VastaaPoista
 3. Hei, ostin samaisen kirjan kesällä kirpparilla parilla eurolla! ..Kasarineuleet.. :D

  VastaaPoista
 4. Niin tuoreessa muistissa on tuollaiset vielä!

  VastaaPoista
 5. Kuinkas sattuikaan, löysin kirpparilta 80-luvun käsityölehtiä ja lievä ellotus tuli niistä jättineuleista :). Mutta voihan niistä hyödyntää vaikkapa mallineuleita ja muita ideoita.

  Tuo kirjan neule näyttää oikein kotoisalta.

  VastaaPoista
 6. Risusydämen Marja:Tuohon voisi lisätä vielä pyöräilyhousut eli nykyajan legginsit. Niitä ei ole vielä minun jalassani näkynyt. Sama juttu, esikoinen syntyi 1988. Marjut:Niimpä, tekolistalla on! SViU:Niin kyllä tosta aika hurjiakin luomuksia löytyy :) Auli: Niimpä, ja nuoriso on noissa taas innolla mukana. Neferi: Niin kivoja kuvioita niistä kyllä löytyy ja voi muistella nuoruutta.

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...