sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappuasu

Hieman tarkalle menee tämä Mama-haasteeseen osallistuminen, koitetaan nyt kerkeänkö. Siis asu on vappuun tarkoitettu tyttärelleni ja materiaalina on pieni lapselle tehty kissahaalari josta pitäisi saada aikuisen kokoiselle sopiva. Siis suurentamaan... Vetoketju pois, keskeltä halki ja vanhasta takista leikattua täpläturkista vähän sinne ja tänne. Vetoketju löytyi Mahdottomista Materiaalivarastoistani ja kuva on vappuaatonaaton illalla otettu, vappukiireiden vuoksi vasta nyt pääsin koneelle.


Yllätys suurentaminen onnistui ja tämä päällä on siis juhlittu vappua naamiaisten merkeissä. Mukavaa vappupäivän-iltaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Melko uskalias tuunaus -meikäläiselle ei tulisi mieleenkään edes yrittää lapsen kokoisen haalarin SUURENTAMISTA aikuiseen kokoon! :D Kiitos osallistumisesta.

  VastaaPoista
 2. Tosi onnistunut tuunaus/ korjaushanke. Ja toi nimi varastollesi on myös osuva. :D Minullakin taitaa olla semmonen.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kerkesin! Mustakin ajatus tuntui aika mahdottomalta mutta aika helposti se sitten onnistui.

  Tuo varastonimi liittyy MaMa- haasteeseen, Mama=mahdoton materiaalivarasto, nimityksen on keksinyt 37-tuntia blogin Leena:). Kannattaa osallistua jos sullakin on sellainen!

  VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...