maanantai 21. helmikuuta 2011

Innostuu innostuu

Tänään oli postiluukusta tipahtanut Ottobre lehden kevätnumero. Selailin sen läpi ja ihan tehtäviltä näyttivät ainakin nämä mallit..Perusmalleja molemmat, näihin saisi ilmettä kangasta ja yksityiskohtia vaihtamalla. Tuossa alimmaisessa mallissa on piilovetoketju, sellaisen olen ommellut vain kerran, ihan hyvin onnistui piilovetoketjujalalla en tiedä saisiko tavallisella vetoketjujalalla tarpeeksi lähelle spiraalia tikin.

Kankaita olisi kotona läjäpäin, kukahan vain piirtäisi kaavat ja leikkaisi kappaleet, ompelu kyllä luonnistuisi!

3 kommenttia:

  1. Katoin tota lehteä just tänään kaupassa siltä kokoomasivulta äkkiä vaan (en kehannu alkaa isommin selailemaan). En oikein löytäny kivaa mallia, mut kankaat tekee kyllä tosi paljo näköä erilaiseksi. Kunhan nyt ens sais sen ompelukipinän takas.

    VastaaPoista
  2. Sartsa: Aika yksinkertaisia malleja tuossa on ja alussa melko tyttömäisiä :) Toisaalta selkeistä linjoista pidänkin. Mulle on tullu vasta pari lehteä ja ompelukokemukset niistä ovat vielä nollilla, nyt aion piirtää ainakin yhden kaavan.

    VastaaPoista
  3. Tuo eka on hyvän näköinen ja se olisi varmaan kesällä ihana vaikka intianpuuvillasta tehtynä.

    VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...