lauantai 22. tammikuuta 2011

Ei mitään valmista

Uh, huh! Käsityöt vähän junnaavat paikoillaan, mitään ihan valmista ei ole. Yksi ufoista on hitusta vaille valmis, ei se EI OLE villatakki josta langanpätkät ovat vieläkin päättelemättä. Aika uskomatonta, mutta totta.

Ihan mielenkiinnosta laitoin tuohon kyselyn, olisi mukava jos siihen tulisi vastauksia! Ajattelin laajentaa hieman blogini sisältöä, ruokablogia tästä ei kumminkaan tule mutta jostakin muustakin ajattelin tänne raapustella.


Tänään löytyi kirpputorilta vanha kukkopilli, tuollaisia olen kerännyt vaikkakaan ei niitä ole kuin muutama tuolla kaapissa ennestään. Olen aika kranttu ja kelpuutan vain mielestäni hauskat ja vanhat. Tuo taaimmainen on vanha karjalainen uunikulho, materiaali on rautaa ja sisältä se on emaloitu. Painoa sillä on n. 2,5kg. Sekin kirpputorilta jo ainakin 10 vuotta sitten. Isäni oli karjalasta kotoisin ja hän kertoi siellä käytetyn tuollaista uunikulhona, kun ihmeteltiin mikähän se mahtaisi olla.

Mielipiteitänne odotellen.

2 kommenttia:

  1. Kirpparilta löytyy ihmeellisiä juttuja.
    Toi on kiva tossa sivussa, miten monta prossaa mikäkin työ on valmis. Pitäisköhän minunkin laittaa niihin ufoihini.

    VastaaPoista
  2. Niimpä, kannattaa laittaa, tuntuu ihan kuin se potkisi tekemään ne nopeammin valmiiksi tai edes joskus valmiiksi kun ne on siinä kaikkien nähtävänä.

    VastaaPoista

Kiitos jos jaksoit kommentoida! Tervetuloa uudelleen sivulleni!

Paluu?

Selailin vanhoja blogitekstejäni, vähän niinkuin päiväkirjaa. Tuon jutun tein tuolloin ja tuon tuolloin, välillä ei valmistunut mitään. Vaik...